12 činjenica o vašem vršnjaku koje sigurno niste znali

Brojni ljudi misle da poznaju sve delove svog tela kao svoj džep, ali, sigurni smo da ove činjenice o vašem polnom organu niste znali…

Naš mali prijatelj, koji voli da se proteže i podiže u najgorim situacijama, krije tajne koje retko ko zna, kao što zmije kriju noge. Iako je njegova anatomija poprilično jednostavna i jasna, brojne njegove karakteristike mnogima nisu poznate, a posebno pripadnicama lepšeg pola. Otkrijte ih u nastavku.

12. Cigarete smanjuju penis

Ukoliko ste pušač, u problemu ste – najnovija istraživanja pokazuju da duvan može skratiti vaš polni organ i to za jedan ceo (i debeo) centimetar.

11. Koža penisa se koristi za lečenje opekotina

Lekari su uspeli da uzgajaju kožu penisa nakon obrezivanja i tako naprave veću količinu, koja se kasnije može koristiti za transplantacije.

10. Prostata dovodi do velikog broja problema

Iako muškarci generalno nisu baš vični odlasku na redovne kontrole prostate, treba da znate da uvećana prostate može stvoriti velike probleme, kao što su impotencija i preuranjena ejakulacija.

9. U proseku, muški orgazam traje šest sekundi

Muški orgazmi su relativno kratki, i prosečan traje šest sekundi, dok je kod žena situacija sasvim drugačija. U proseku, ženski orgazam traje 23 sekunde.

8. Najstarije stvorenje sa penisom na svetu je školjka

Koliko god zvučalo neverovatno, na našoj planeti je najstarije stvorenje sa penisom školjka po imenu Colymbosathon Ecplecticos.

7. Možete sami sebe oralno zadovoljiti

Ok, ovo ne može baš svako, ali jedan u četiristo muškaraca je dovoljno fleksibilan da sam sebi pruži oralno zadovoljstvo.

6. Postoje dve vrste penisa

Jedan tip penisa je manji i tokom erekcije postaje veći, dok je drugi tip veći bez erekcije, neznatno se povećavajući tokom uzbuđenja.

5. Prosečan seksualni odnos je kratak

Prema istraživanjima nemačkih stručnjaka, prosečan muškarac izdrži samo dva minuta i pedeset sekundi do ejakulacije.

4. Veličina je bitna – i to je činjenica

Što je vaš penis duži, veća je verovatnoća da ćete uspešno oploditi žensku jajnu ćeliju. Manji penisi spermu izbacuju nedovoljno precizno, što može otežati oplodnju.

3. Kraljevski penis je najbolji

Kako govore istorijski podaci, penis u kom su žene najviše uživale pripadao je kralju Fatfehiju. Prema legendama, on je spavao sa preko 37.000 nevinih žena, odnosno 7 devica dnevno.

2. Muškarci koji su fizički privlačni imaju snažniju spermu

Švedska istraživanja su dovela do zaključka da zgodniji muškarci imaju snažniju, odnosno produktivniju spermu.

1. Ne morate imati mozak da biste ejakulirali

Nervna komanda za ejakulaciju ne dolazi iz mozga, već iz kičme, tako da vam za ovu aktivnost mozak uopšte nije potreban.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group