6 tipova ženskih grudi

Više slika

Više slika

Iako muškarci grudi dele na male i velike, mi vam predstavljamo 6 različitih tipova...

Grudi su definitivno deo ženskog tela u koji uvek buljimo. Nismo sigurni zašto, ali grudi nas uvek privlače i mame naše poglede, pogotovo ako žena ima veliki dekolte koji mnogo otkriva. Zbog toga smo odlučili da ovaj tekst posvetimo upravo ženskim grudima. Otkrili smo da postoji 6 različlitih tipova ženskih grudi za koje verovatno nikada niste čuli.

1. Okrugle

Za njih se često kaže da su savršene grudi. Grudi su iste veličine i oblikom podsećaju na loptu. Ne vise i čvrste su, pa je to jedan od razloga zbog kojeg muškarci balave za njima.

2. Istok-zapad

Za ovaj tip ženskih grudi sigurno niste čuli. Ako bradavice vaše devojke „gledaju“ na različite strane, onda to znači da one pripadaju tipu istok-zapad.

3. Razdvojene

Grudi koje imaju veliki razmak spadaju u ovu grupu. Slične su tipu istok-zapad, ali su bradavice usmerene u istom pravcu.

4. Suze

Ove grudi su takođe veoma privlačne i muškarci ih obožavaju. One su na dnu punije i okrugle, dok su na vrhu uže. Ove grudi podsećaju na suzu, pa otuda ovaj naziv.

5. Asimetrične

Nije nemoguće da jedna dojka bude veća od druge. To su asimetrične grudi koje žene baš i ne vole, ali muškarci kažu da im ta razlika uopšte ne smeta i da oni to ni ne primećuju.

6. Zvona

Ovo su prilično velike grudi koje podsećaju na oblik zvona. Na vrhu su uže, a na dnu su okrugle i velike. Ove grudi su duže i spuštaju se više ka stomaku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group