Kada su žene najpoželjnije

Više slika

Više slika

Istraživanja su otkrila u kojim godinama su žene najpoželjnije...

Neko voli mlade, a neko starije. Sve je to stvar ukusa, ali da li ste se nekada zapitali kada tj. sa koliko godina su žene najpoželjnije. Mi smo postavili to pitanje i pronašli smo odgovor na njega.

Istraživanje koje je sprovedeno u Velikoj Britaniji ispitalo je preko 2000 žena . Ove žene su morale da odgovore na pitanje – u kojim godinama se osećaju privlačno. Nakon toga, slično pitanje postavljeno je i pripadnicima muške populacije.

Na osnovu ovih anketa i odgovora ispitanika, naučnici su došli do sledećih odgovora. Žene se osećaju najprivlačnije u periodu između 30 i 35 godina. To su zlatne godine u kojima su postale dovoljno zrele, spoznale su svoje telo, a još uvek izgledaju mladoliko i sveže. Kažu da u tim godinama imaju najviše samopouzdanja i da u tim godinama imaju dovoljno iskustva, pa znaju šta vole i traže kod muškarca.

Pripadnici muške populacije su dali slične odgovore i rekli da su žene u tim godinama najprivlačnije, jer nisu klinke, a opet ne izgledaju kao babe. Iako su muškarci varirali sa svojim ukusima, većina se složila da su godine oko 30 idealne za ženu i da im ne bi smetalo da budu sa ženom u tim godinama. Dakle, to zaista jesu zlatne godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group