Koje poze devojke najviše vole?

Nekome više odgovara misionarka, dok se drugima sviđa hardkor joga poza, kada su udovi isprepleteni u tri morska čvora.

Ali, sudeći po brojnim anketama i studijama seksologa, postoji sedam poza u kojima većina devojaka češće doživi orgazam.

Misionarska poza sa jastukom

Iako je misionarski položaj dosadan, poput slagalice sa slikom kasne jeseni u prestonici, ipak može da varira. Da biste to uradili, potrebno je da stavite jastuk ispod kukova vaše partnerke da ih malo podignete. Ovo ne samo da će obezbediti dublju penetraciju, već i povećati stimulaciju klitorisa.

Jahačica

U ovom položaju dolazi do pojačane stimulacije klitorisa, što je važan momenat za postizanje orgazma. Takođe, u ovoj pozi, sama devojka može izabrati najpogodniji tempo, dubinu i ugao prodiranja.

Obrnuta jahačica

Ova poza ima iste prednosti kao i uobičajena "jahačica", ali ima malo više svestranosti: devojka se može nagnuti napred i spustiti na ruke ili laktove, ili, naprotiv, malo se nasloniti na vas.

Lotus

Poza kada partneri sede jedan naspram drugog. Muškarčeve noge su prekrštene dok devojka sedi u njegovom krilu sa nogama omotanim oko njegovog struka. Ova poza obezbeđuje prisan kontakt očima, duboku penetraciju i daje devojci mogućnost da kontroliše ritam i dubinu potiska.

Doggy style

Svestrana poza koja obezbeđuje dublje prodiranje i omogućava vam da stimulišete G-tačku. Ugao ulaska istovremeno izaziva snažne senzacije, a ruke mogu stimulisati erogene zone.

Kašika

U ovom položaju, partneri leže na boku, muškarac je iza. Iako je poza jednostavna, dobra je jer muškarac slobodnim rukama stimuliše grudi ili druge oblasti za dodatno zadovoljstvo.

Leptir

"Leptir" je vrsta misionarske poze, ali u isto vreme devojka leži na ivici kreveta ili stola, a muškarac stoji blizu površine. Položaj omogućava duboku penetraciju i idealan je za stimulaciju klitorisa.

Na kraju, recimo da pored seksualnih poza, postoji mnogo različitih načina da ugodite devojci u spavaćoj sobi. Takođe možete koristiti svoje prste, usta i sve vrste seksualnih igračaka da biste zadovoljili sebe i svoju partnerku. Generalno, slobodno učite jedni od drugih i eksperimentišite!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group