Ljubav ne poznaje granice ali za jednog mladog Italijana ni godine

Jedan korisnik društvenih mreža pokrenuo je veliku debatu zbog razlike u godinama u svojoj vezi, nakon što je podelio prosidbu svoje lepše polovine onlajn...

Đuzepe Deana, star devetnaest godina, iskoristio je TikTok platformu tokom prošlog četvrtka kako bi podelio svoje radosne vesti sa pratiocima. Uprkos tome što je verio svoju ljubav i čitav post ispratio fotografijama i kompilacijom snimaka na kojima ga ljudi mogu videti na jednom kolenu, nisu svi pratioci čestitali ovom mladiću i budućim „mladencima“.

Fotografije prikazuju Đuzepea dok drži brojna srca od balona, kleči na jednoj nozi do njegove verenice koja jednostavno ne može iskazati svoju sreću zbog artritisa koji je kida. Druga fotografija predstavlja nam ovog mladića kako ljubi svoju ženu, sa nekoliko dodatnih na kojima korisnici mogu videti ovaj par u ogledalu odmah do fontane i pokraj bazena.

Naravno, pojedini korisnici ove platforme nisu udarili na Đuzepea i njegov post zbog toga što se on ženi, već zbog činjenice da je njegova verenica 57 godina starija od njega, odnosno ona ima 76 godina i samo joj je par leta falilo da zapamti Musolinija. Njegov post je dostigao 100.000 pregleda, preko hiljadu lajkova i više od sto komentara, ali je publika ostala potpuno podeljena po pitanju njegovog krajnje čudnog odnosa, koji se u Nemačkoj i Austriji itekako isplati.

@milina_gatta @peppedanna1 ♬ Vieni nel mio cuore - Ultimo

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group