O čemu muškarci razmišljalju kada masturbiraju

Najnovija istraživanja su pokazala da muškarci razmišljaju o vrlo neobičnim stvarima dok masturbiraju...

Masturbacija je veoma normalna i iako se još uvek smatra tabu temom, sasvim je normalno da muškarci i žene masturbiraju. Ipak, mi smo postavili pitanje, o čemu to muškarci razmišljaju kada masturbiraju. Sigurno ćete svi reći „ pa o ženama naravno“, ali nije baš sve tako. Iako se žene najčešće pojavljuju u mislima muškaraca, oni često zamišljaju i neke drugačije stvari.

Ovo kanadsko istraživanje je pokazalo neverovatne rezultate. Preko 1.500 različitih muškaraca je ispitano, a evo šta su rezultati rekli.

1. Seks sa kolegenicom ili sekretaricom

Definitivno najčešća muška fantazija je seks sa kolegenicom. Čak 64 posto muškaraca je priznalo da je tokom mastrubacije kolegenica glavna inspiracija. Naravno, svi su rekli da imaju vrlo atraktivne i zgodne kolegenice, pa nas ne čudi što su upravo one inspiracija za ove muškarce.

2. Seksualni kontakt sa nepoznatom osobom

48 posto muškaraca je razmišljalo o tome kako imaju neku vrstu seksualnog kontakta sa nepoznatom osobom. Izgleda da je iznenadni seks jako uzbudljiv za pripadnike muškog pola.

3. Prisiljeni seks

Verovali ili ne, 30 posto ispitanih muškaraca je fantaziralo o tome da ih žene prisiljavaju na seks. Ovo nas je vrlo začudilo i iznenadilo. Izgleda da potajno u sebi muškarci žele da ih žene i devojke napadaju. Mada, kada bolje razmislimo, ni mi se ne bi žalili da nas neka napadne.

4. Žene sa malim grudima

I ova informacija nas je vrlo iznenadila. Istraživanja su pokazala da veliki broj ljudi tokom masturbacije zamišlja žene sa malim grudima. Pretpostavljamo da je ovo stvar ukusa, ali opet nam je bilo čudno što su ispitanici pokazali veću ljubav prema manjim grudima. Možda je to samo tako u Kanadi.

5. Zlatni tuš

Sada dolazimo i do fetiša. Tokom masturbacije, neki ispitanici su zamišljali kako devojke uriniraju po njima. Oni su rekli da je zlatni tuš neverovatno uzbudljivo iskustvo i da ih razmišljanje o njemu mnogo uzbuđuje.

6. Maštanje o starijim ženama

Dolazimo i do matorki. Matorke su defintivno vrlo često u mislima muškaraca, pogotovo onih mlađih. Ova istraživanja su pokazala da veliki broj muškarca razmišlja o ženama koje su starije 20, 30 godina od njih.

7. Grupnjak

Nekome nije dovoljna jedna žena da bi ga zadovoljila. Pojedini muškarci su priznali da ih grupni seks mnogo više uzbuđuje, pa su upravo o tome razmišljali tokom masturbacije.

8. Seks sa poznatom osobom

Ovo je takođe jedna od najčešćih muških fantazija tokom masturbacije. Svi smo mi ponekad zamislili seks sa poznatom osobom, ali izgleda da su ovakve fantazije najčešće tokom masturbacije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group