Ovaj muški atribut privlači sve žene

Ako ovo posedujete, onda ćete biti pravi magnet za pripadnice lepšeg pola...

Nekoliko puta smo pisali o tome šta kod muškaraca privlači žene. Ispostavilo se da muškarci sa određenim telesnim karatkeristikama imaju prednost, ali i da oni sa malo debljim novčanikom takođe dobro prolaze. Takođe, oni koji trneiraju, oni koji su vredni i ljubitelji životinja, takođe dobro prolaze u očima žena.

Međutim, sada se ponovo vraćamo na fizičke atribute i na jednu odliku koja privlači gotovo sve žene. Jedno istraživanje koje je sprovedeno u Nemačkoj, bavilo se ljudskom privlačnošću i muškim i ženskim karakteristikama.

Istraživači su proveravali šta je to što muškarci poseduju, a  da neverovatno privlači žene. Oni su došli do zaključka koji mnogi nisu očekivali.

Utvrđeno je da se 80% žena zaljubilo u muškarce koji imaju jaku, široku i isklesanu vilicu. Muškarci koji su imali kockastiju bradu, delovali su mnogo privlačnije i žene su potpuno ludele za njima.

Naučnici su zatim izneli i naučno objašnjenje, tvrdeći da jaka brada podsvesno sugeriše ženama da je muškarac jak, snažan, zgodan i zreo i da je može zaštititi i paziti. Muškarci koji imaju blaže crte lica i slabije brade, ostavljaju utisak nejakog muškarca koji je plašljiv i nesiguran.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group