Parovi dobijaju 3000 dolara za seks na ovim dušecima

Kompanija Sleep Standards, bavi se proizvodnjom dušeka i želi da  testira koliko su oni zapravo dobri...

Kako bi utvrdila koji dušeci su najbolji i koji najviše odgovaraju mušterijama, ova kompanija je dala neobičan oglas i pozvala 5 ljubavnih parova da se jave i da testiraju dušeke za 3000 dolara. Svaki par mora da ima makar jedno sekusalno iskustvo i to na 5 različitih dušeka, a zatim treba da oceni koji dušek je najbolji i zašto.

„Svake nedelje ćemo vam slati novi dušek i sve što trebate učiniti je da nam date iskrene kritike o tome koliko je dobar taj dušek za seks. Tako je, možete biti plaćeni za ono što radite u svojoj svakodnevici -  a dobićete pare za seks!

Svi znamo da loš dušek može dovesti do problema u krevetu, a dobar dušek može učiniti čuda. Da bismo ljudima uštedeli probleme u potrazi za udobnim dušekom putem pokušaja i greške, smislili smo ovaj eksperiment. Nama je cilj da pronađemo najbolji dušek za seks - i potrebna nam je vaša pomoć!“, napisala je kompanija na svom zvaničnom sajtu i pozvala sve koji žele da im pomognu.

Kao što je bilo očekivano, javio se ogroman broj parova, a iz Sleep Standards kompanije su rekli da će izabrati 5 nasumičnih parova koji će dobiti priliku da testiraju dušeke i da zarade 3000 dolara.

Da li biste i vi ovo radili za ovaj novac?

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group