Profesionalna švalerka otkriva zbog čega uživa u društvu oženjenih muškaraca

OnlyFans model tvrdi da obožava da stupa u avanture sa oženjenim muškarcima i udatim ženama i da zaista ne brine o tome što je neki vide kao rasturačicu domova...

Na prvi pogled, Ejmi Kups iz Severne Karoline, jednostavno traga za dečkom, međutim, u njenom opisu savršenog muškarca, on mora biti oženjen, inače ne može proći prema njenim uslovima. Tridesetvodogišnja žena, koju privlače i muškarci i žene, tvrdi da na ovaj način dobija svu potrebnu zabavu bez bilo kakvog vezivanja.

Kako sama kaže: "Oženjeni muškarci tragaju za ispunjenjem praznine koju stvaraju njihove trenutne partnerke, što je samo po sebi stavka koja me pali. Sviđa mi se ideja da sam ja njihova seksualna fantazija i da ću postati njihova konkubina, pružajući im sve što im je potrebno. Pored toga, kada su već oženjeni, oni su sa mnom oslobođeni svih dosadnih stvari koje prate brak. Ja sam bila udata i ne želim da razgovaram o plaćanju računa ili o tome čiji je red za iznošenje smeća. Ne smatram da bi svako trebalo da vara, ali kada je kraj, onda je kraj".

"Ponekada, oni žele da govore o nekim stvarima i žale se na svoje partnere, tako da se često osećam kao terapeut. Neretko savetujem svojim partnerima da, ukoliko im je veza toliko nezdrava i moraju da varaju, potpuno normalnu stvar predstavlja nastavljanje dalje. Često srećem muškarce na golf terenima i mi varamo, ali neretko naiđe neko poseban koji se uvuče u moj život putem direktnih poruka, takođe." Uprkos tome što ona uglavnom više preferira muškarce, Ejmi je takođe bila i sa dosta udatih žena i tvrdi da i one poseduju seksualne i emotivne praznine koje je potrebno ispuniti, možda čak i veće od muškaraca.

Kako je ova dama dodala: "Imam velike nalete adrenalina od spoznaje da su oni spremni da rizikuju svoj brak kako bi se upoznali sa mnom. Organizovanje viđanja na tajnim lokacijama, iskradanje na pet minuta kada god je to moguće, bude vrhunsku strast koja je neopisiva. Kada vidim njihova lica koja me gledaju dok stižem čekajući na parkinzima, ili dok zamišljam kako gledaju na sat da bi na vreme krenuli i što pre stigli kako bismo se videli na njihovoj pauzi za ručak, predstavljaju neke od glavnih stvari koje me uzbuđuju." Ova žena takođe je priznala da biti nečija ljubavnica itekako ima svoje prednosti, a neki od njih su naravno i beskrajni pokloni.

"Dobijam toliko poklona od svojih ljubavnika da to nije realno. Dizajnirane torbe, poklon kartice, nakit. Kada se viđam sa udatom ženom, ona bi me neretko častila danima u spa centru, frizerskim terminima, manikirima i botoks tretmanima, što je jednostavno savršeno." Kako je ova profesionalna konkubina zaključila: "Nikada ne bih izašla sa partnerima svojih prijatelja. Ne želim da budem uključena u takvu životnu dramu, ni u jednoj varijanti. Uvek je najbolje održavati stvari odvojenim i bliskim, a oni bi definitivno samo mogli da me osuđuju".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group