Seks poze koje sigurno niste probali

Više slika

Više slika

Predstavljamo vam poze koje ćete sigurno isprobati u spavaćoj sobi sa vašom lepšom polovinom...

1. Obrnuta misionarka

Ovo je poza koja će vam se definitivno svideti.Misonarska pozicija je najpopularnija, ali ova obrnuta verzija će vam se takođe svideti. Ovde muškarac leži na leđima dok je žena na njemu i takođe je okrenuta leđima. Žena ima potpunu kontrolu nad svim pokretima, a na vama je da samo uživate.

2. Žablja poza

Ovo je poza za koju defintivno niste čuli. Veoma slična „Doggy“ pozi, ali sa malim okretom. Ovde žena nije oslonjena na kolena već se nalazi u čučnju pa zbog toga podseća na žabu. Muškarac je iza nje i ima kontrolu nad situacijom.

3. Jogi poza

Ako važa lepša polovina voli jogu i vežbe istezanja, evo poze koju treba da joj predložite. Ovu pozu možemo nazvati i podignutom misionarkom. Žena je oslonjena na leđa. Ali su joj kukovi visoko podignuti u vis, što znači da vi ne morate da se krivite i savijate.

4. Ples u krilu

Evo poze koja će vam pomoći da podignete atmosferu. Muškarac sedi na krevetu dok je žena okrenuta leđima ka njemu. Poput plesa u krilu, žena seda u krilo muškarca gde magija počinje da se dešava.

5. Gimnastičarka

Za ovo vam je potrebna veoma razgibana partnerka. Oba partnera su u stojećem položaju, dok žena prebacuje jednu nogu preko vrata svog partnera.

6. Maglovita avantura

Ovo je poza koju možete primeniti pod tušem. Stanite iza vaše partnerke dok je ona povijena ka napred. Poželjno je da žena jednu nogu podigne na ivicu kade ili osloni na pločice tuš kabine kako bi vam bilo lakše da započnete igru.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group