Stručnjak otkriva da osobe na OVIM radnim mestima češće varaju partnere

Stručnjak za veze otkriva da određeni poslovi u sledećim oblastima povećavaju verovatnoću da će pojedinci varati svoje partnere...

Statistike pokazuju da su određeni poslovi skloniji neverstvu u vezama. Stručnjak je izneo ove statistike, sugerišući da neke profesije mogu predstavljati veći rizik od neverstva u vezama (iako to ne važi za sve). Prema ispitivanjima, većina afera (oko 85%) počinje na radnom mestu – tvrdi se da zajedničko iskustvo, provođenje vremena zajedno i blizina mogu stvoriti prilike za emocionalnu i fizičku intimnost van veze. Poslovi mogu povećati verovatnoću varanja u vezi, zavisno od različitih faktora.

Stručnjaci su pojasnili da, iako neverstvo može da se dogodi u bilo kojoj profesiji, neke karijere imaju veću statističku verovatnoću zbog različitih faktora. Pored toga, varanje u vezi je ozbiljna izdaja koja narušava poverenje i uništava odnose. Bez obzira na iskušenje, najbolje ga je izbegavati.

Napomena: Poslovi koji mogu dovesti do neverstva u vezi ostaju statistički trendovi, a ne sigurnosti. Ovaj članak pruža listu profesija koje treba posmatrati kao statističke trendove, a ne kao garancije. Osobe u ovim poslovima nisu predodređene da varaju, ali priroda njihovog rada može predstavljati više prilika ili iskušenja.

Otkrijte ih u galeriji!

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group