Veće su šanse da ćete smuvati neku devojku ako imate iPhone

Prema novoj studiji, korisnici Apple uređaja su privlačniji na popularnim aplikacijama za muvanje u poređenju sa vlasnicima Android uređaja.

CompareMiMobile sajt uradio je ovo istraživanje i hteo je da vidi da li odabir mobilnog telefona igra ulogu u muvanju i da li je devojkama bitno koji telefon muškarci imaju. Analizirajući više od 50.000 aplikacija za pronalaženje partnera i „prevlačenja i podudaranja“,  primećeno je da su korisnici Apple Watch-a, AirPod-a i iPhone-a bili znatno atraktivniji.

Profili koji prikazuju iPhone imali su 76% šanse da budu „svajpovani“ u desno, Apple Watch je stekao 61% šansi, dok je pokazivanje AirPods-a dovelo šanse na 41%.

U poređenju s tim, pokazivanje Samsung uređaja donosi 19% šanse, dok su svi ostali telefoni smanjili šanse na 30%. Zanimljivo je napomenuti da se Blackberri smatra najmanje atraktivnim, smanjujući šanse za „svajpovanje“ u desno za 74%.

Dakle, ako do sada niste imali uspeha na aplikacijama za muvanje, onda je možda vreme da kupite iPhone.

Foto:Hyber Beast

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group