Evo zbog čega morate nositi crnu odeću

Crna odeća je definitivno najelegantnija, ali postoji još nekoliko razloga zbog kojih je crna boja favorit kod mnogih...

Boje koje nosimo znaju podsvesno da šalju informacije o nama i da teraju ljude da nas doživljavaju na određeni način. Na primer, crvena boja poručuje da ste odlučni i jake volje, plava da ste veseli i duhoviti, a zelena da volite prirodu i da ste mirni.

Međutim, najnovije studije ukazale su na to dacCrna boja ljudima govori da ste inteligentni, ozbiljni, elegantni i seksipilniji. Rađena je anketa na kojoj su žene morale da biraju muškarce za koje smatraju da su najpogodniji da im budu partneri.

Anketa je otkrila da su žene u 75% slučajeva birale muškarce koji su bili obučeni u crno i da su smatrale da ti muškarci deluju pametno, seksi i poslovno. Slična situacija desila se i kada je anketa obrnuta i kada su muškarci birali najprivlačnije i najinteresantnije žene.

Dakle, crna boja je i te kako važna i zbog toga u vašem garderoberu morate imati crne stvari. Ovo ne znači da od sada pa nadalje treba da nosite samo crno, ali nije na odmet da sa plavim farmerkama uklopite cnru majicu ili džemper, ili da nosite crne pantalone i farmerke sa plavim ili crvenim stvarima.

Foto:Discerning Gent

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group