2020 Audi RS Q8 je najskuplji RS model ikada

Audi RS Q8 najnoviji je model u takozvanom super SUV segmentu, koji nudi ogromne performanse i vrhunske tehnologije umotane u praktični karoserijski stil koji možete koristiti svakodnevno.

Ako niste znali,  ovaj auto je najskuplji RS model koji možete kupiti . Za referencu, u SAD RS Q8 kreće se od 113.000 dolara, a njegova cena može biti i veća u zavisnoti od dodatne opreme.

Najbrži Audijev SUV poseduje  twin-turbo 4,0-litarski V8 motor koji stvara snagu od 591 KS i deluje zajedno sa 48-voltnim električnim sistemom, što ga čini blagim hibridom koji može isključiti motor prilikom manjih brzina.

Snažni V8 je uparen sa osmostepenim automatskim menjačem i dobrim Quattro sistemom pogona na sve točkove koji ima raspodelu obrtnog momenta sa zadnjim podešavanjem i opcioni zadnji diferencijal.

Prisustvo 48-voltnog električnog sistema takođe omogućava aktivnu stabilizaciju, održavajući RS Q8 mirnim i stabilnim tokom oštrih krivina.

Kako se ispostavilo, novi Audi RS Q8 pokazao se kao prilično okretna zver, koja omogućava istovremeno neverovatnu snagu, ali konfor i luksuz koji je svakom vozaču potreban.

Pogledajte video klip koji je napravio kanal CarWow i detaljno pogledajte kao izgleda ovaj fenomenalan automobil.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group