Bugatti i Tidal predstavljaju vrhunske kućne zvučnike

Bugatti je odlučio da svoje ime poveže sa Tidalom, nemačkim proizvođačem audio sistema koji proizvodi vrhunske audio uređaje više od dve decenije...

Dve kompanije žele da „postave novi standard za kućne muzičke sisteme“ sa novom kategorijom zvučnika „visoke ekskluzivnosti i visokog kvaliteta“.

Njihovo partnerstvo započinje nizom zvučnika „Royale“ koji se mogu prilagoditi na brojne načine. Postoje dve glavne teme, nazvane „Monocoque“ i „Duotone“, a kupci mogu da biraju između različitih kombinacija materijala, uključujući završnu obradu crne klavirske boje i avangardne boje. Pored toga, svaki zvučnik se može prilagoditi kožom, ugljeničnim vlaknima, aluminijumom, različitim tkaninama, pa čak i plemenitim metalima.

Ukrašeni logotipom ‘Bugatti’ na prednjoj strani, zvučnici imaju finiš od sjajnog nerđajućeg čelika i imaju zakrivljeni oblik. Na zadnjoj strani nalazi se oznaka „Tidal za Bugatti“, a ispod kože svaki zvučnik može se pohvaliti sa četiri subvoofera , trosmernom prednjom jedinicom i visokotoncem sa dijamantskim dijafragmama.

Aktivni zvučnici takođe uključuju moćne kanale pojačala, a kontroler im omogućava povezivanje sa svim vrstama spoljnih izvora,uključujući i IOS i Android uređaje.

Početak njihove saradnje obeležavaju dva seta kućnih audio sistema, „Edition Noir“ i „Edition Blanc“. Svaki model ograničen je na 15 jedinica. Cene nisu otkrivene, ali ovo je verovatno jedan od onih slučajeva kada se radi o ekstremno skupim izdanjima koje će samo najbogatiji srećnici moći da priušte.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group