Cullinan inspirisan modom – pret-a-porter kolekcija Rolls Royce brenda

Više slika

Više slika

Kuća Rolls-Royce predstavlja „Cullinan – inspirisan modom“, koji se sastoji od dve pret-a-porter kolekcije – smele Re Belle i upečatljive Fu-Shion.

Ovi izuzetni „predmeti želje“ Rolls-Royce Bespoke Collective kao inspiraciju koriste živopisne nijanse i teksture viđene u svetu visoke mode, odražavajući eklektične ukuse i stil života luksuzne klijentele. Kao umetnička dela sama po sebi, „Cullinan – Inspired by Fashion“ biće predstavljeni poznavaocima luksuza i pokroviteljima brenda na Art Bazelu u Majamiju.

„Cullinan – Inspired by Fashion“ otkriva raznolik karakter luksuznog SUV modela i njegov alter ego Black Badge. „Sa 'Cullinan – Inspired bi Fashion' crpili smo inspiraciju iz sveta ili pokrovitelja – pojedinaca sa eklektičnim ukusom koji definišu trendove i utiču na trenutna kretanja u oblastima umetnosti, mode i dizajna“, kaže Selina Metang, dizajner boja i materijala po meri. „Oni prkose granicama, izazivaju konvencije i hrabri su u izražavanju individualnosti. Odražavajući njihove ukuse, naši modeli „Cullinan – Inspired by Fashion“ dizajnirani su kao komadi koji su savršeno skrojeni da odgovaraju životnom stilu naših klijenata“.

Da bi ponudili uvid u beskonačne mogućnosti Bespoke, za „Cullinan – Inspired by Fashion“ dizajneri su kreirali osam prepoznatljivih ličnosti. Svaka kolekcija uključuje dve unutrašnje boje definisane ikoničnim akcentnim bojama: limeta zelena ili božur ružičasta za Re-Belle i Mandarin ili Forge žuta za Fu Shion. Svaki stil enterijera može biti uparen sa jednim od dva pažljivo odabrana spoljašnja izgleda – ili upadljivim ili diskretnijim i nenaglašenim.

„Cullinan – Inspired by Fashion“ Re-Belle je vrhunski komad koji odražava savremene trendove blok boja sa svojim živim nijansama i razigranom kombinacijom tekstura. Akcenti boja u unutrašnjosti sa detaljima boje božura ili limeta zelene pružaju neodoljiv kontrast kožnim ukrasima Arctic White ili Cashmere Grey. Ovaj deo je finiširan izuzetno detaljno ručno tkanom tkaninom od nerđajućeg čelika, koja podseća na metalnu odeću viđenu na ovogodišnjim modnim pistama. Delikatna nit prečnika 0,45 mm stvara zamršenu teksturu, koja lepo hvata svetlost dok je vozilo u pokretu. „Cullinan – Inspired by Fashion“ Re-Belle je ponuđen u limeta zelenoj, Gunmetal, Wildberry ili Arctic White spoljašnjim bojama, dostupnim u zavisnosti od izabranog enterijera.

Oslobađajući odvažnu ličnost Black Badge, „Cullinan – Inspired by Fashion“ Fu-Shion reinterpretira visoku modu sa utilitarnom oštricom. Podsećajući na pret a-porter kolekcije za proleće/leto 2023, ukrašene funkcionalnim elementima koji podsećaju na uličnu odeću, Fu-Shion prikazuje ličnost Cullinan modela – vrhunac luksuza, svuda bez napora. Za Fu-Shion, dizajneri su kreirali dva stila enterijera: privlačnu kombinaciju Military Green, Navy Blue i Mandarin ili mešavinu Arctic White i Cashmere Grey kože sa akcentima Forge Yellow. U zavisnosti od unutrašnje palete, Fu-Shion „Cullinan – Inspired by Fashion“ može se naručiti u jednoj od četiri spoljašnje boje: Military Green, Burnout Grey, Forge Yellow ili Tempest Grey.

Za „Cullinan – Inspired by Fashion“, dizajneri su kreirali potpuno nova Starlight zadnja vrata – zadivljujuću karakteristiku koja proširuje magični, nebeski ambijent Starlight Headliner opcije izvan unutrašnjosti automobila. Ova Bespoke karakteristika, za koju je potrebno više od 22 sata za proizvodnju, uključuje 192 meko osvetljene zvezde ugrađene u perforiranu kožu. Starlight prtljažnik je upotpunjen apartmanom za gledanje, stvarajući savršeno okruženje za uživanje u očaravajućoj lepoti zvezdane noći, bilo gde i bilo kada.

Još jedna inovacija se može naći na donjem delu fascije, koja po prvi put uvodi obojeni Piano furnir: Grey cashmere za Re Belle i tamnoplava za Fu-Shion. Ova sjajna završna obrada deluje kao objedinjujući element, unoseći još više dubine u enterijer.

Za putovanja u vrhunskom stilu, „Cullinan – Inspired by Fashion“ je dostupan sa odgovarajućim kompletima prtljaga, dizajniranim da upotpunjuje svaku od četiri teme enterijera. Kolekcija se sastoji od 24hr Weekender, 48hr Weekender, Holdall, Tote Bag i Organiser Pouch modela, koji se nude pojedinačno ili kao set od pet delova.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group