Džejson Stejtam se pohvalio svojim novim kolicima

Poznati glumac sada je vlasnik skupocenog McLaren Senna modela...

Džejson Stejtam je trenutno jedan od najpopularnijih akcionih gluamca. Svoju svetsku slavu stekao je zahvaljujući Transporter franšizi u kojoj je glumio ulogu opasnog vozača, ali i borca. Stejtam se može pohvaliti veoma uspešnom karijerom i veoma popularnim filmovima, pa mu na tome zavide mnogi akcioni glumci.

Stejtam je poznat po tome što svoje slobodno vreme voli da provodi u pirodnim oazama, ali takođe on uživa i u skupocenoj auto kolekciji koju poseduje. On je sada odlučio da se časti još jednim autom, a to je McLaren Senna, pa se pohvalio na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram

@mclarenauto #mcclarensenna #hobbsandshaw #london

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham) onJul 25, 2019 at 10:49pm PDT

Senna model je kreiran da bude ultimativni sportski automobil koji će vozaču pružiti maksimalno ubrzanje, adrenalinske šokove, ali i svu potrebnu bezbednost kako bi mogao da se vozi na javnim putevima. Najimpresivnija činjenica jeste ta da je ovo najlakši McLaren ikada i težak je samo 1198 kg. Napravljen je isključivo od karbonskih vlakana, što im omogućava da bude tako lagan, ali istovremeno i vrlo čvrst i otporan.

Aerodinamika je na vrhunskom nivou i McLaren se potrudio da ovaj automobil ima što manji otpor vetra. Zbog mnogobrojnih spojlera i vazdušnih difuzora, Senna model je neverovatno stabilan i precizan u krivinama, što će se izuzetno svideti vozačima koji imaju trkački duh.

Ispod haube se nalazi snažni 4.0 litarski V8 motor sa turbopunjačem koj je povezan sa sedmostepenim automatskim menjačem i koji proizvodi skoro 800 konjskih snaga.

Stejtam kaže da je ovo njegova bebica i da koristi svaku priliku kada može da sede u njega i da ga provoza po Londonu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group