Fiat predstavio novi Cronos Sedan

Popularni italijanski proizvođač automobila predstavio je novi model u Južnoj Americi...

Fiat je napravio ozbiljno tržište u Južnoj Americi, a sada je ova kompanija odlučila da svoj najnoviji model predstavi upravo na ovom kontinentu. Reč je o Cronos Sedanu koji deluje kao agresivnija i veća verzija Tipo modela. Cronos je kreiran kako bi zamenio Fiat Linea liniju automobila i kako bi pokazao da je Fiat i te kako spreman da parira drugim popularnim automobilskim gigantima.

Pošto je reč o italijanskom brendu, odmah se vidi da se radi o automobilu koji je prelepo dizajniran i koji ima izuzetnu karoserijsku liniju. Cronos je dizajniran da bude porodični automobil koji će pružiti dovoljno mesta za 5 osoba, ali takođe sadrži i sportski duh koji se jasno vidi na eksterijeru automobilia.

Prednji deo automobila je prelep, a sportski LED farovi u kombinaciji sa prednjom maskom čine da ovaj  auto izgleda fantastično i pretpostavljamo da će biti omiljeno vozilo mnogih.

 

Što se tiče motora, novi Cronos dolaziće u dve varijante. Prva varijanta sadržaće slabiji 1.3 litarski motor, dok će druga verzija biti snažnija i sadržaće 1.8 litarski motor. Obe varijante su veoma ekonomične i pružiće udobnu vožnju,  ali i performanse koje će zadovoljiti i one koji vole da voze malo brže.

Nažalost, Fiat je objavio samo dve fotografije, tako da još uvek ne znamo kako izlgeda enterijer Cronosa, ali pretpostavljamo da ćemo i u tom segmentu biti oduševljeni.

Foto: Carscoop

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group