Lansirao Lamborghini u jezero stisnuvši gas umesto kočnice

Moćni Lamborghini modeli poznati su po tome što su žedni, ali ovaj posedni nije bio zainteresovan za gutanje benzina...

Sideći prema austrijskoj policiji, incident se dogodio u sredu uveče oko 22:50 kada su tridesetjednogodišnji vozač i njegov četrdesetogodišnji suvozač stali na parkingu pokraj Mondse jezera.

Nakon što je putnik izašao iz vozila, vozač je pokušao da okrene svoj supersportski automobil i verovatno je u tom momentu pomešao kočnicu i gas, ubrzavši toliko mahnito u rikverc, da je lansirao svoju mašinu oko petnaest metara u jezero.

Predivni italijanski automobil brzo je potonuo na dno, ali je vozač uspeo da izađe na vreme i otpliva na obalu. Nakon što je stigao na za kopno, njegov saputnik je zvao policiju i krenuo da mu pruža prvu pomoć. Vozač je na kraju prevezen u lokalnu bolnicu sa povredama čiji stepen još uvek nije određen.

Iako se svi nadamo da je sa vozačem sve u redu i da njegove povrede nisu preterano teške, auistrijska policija nije preskočila priliku da napravi dobru šalu na osnovu njegovog iskustva. Putem Facebook posta, policijski zvaničnici izjavili su kako su pronašli naslednika Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda, pokušavajući da naprave paralelu sa legendarnim Lotus Espirit modelom iz The Spy Who Loved Me dela, koji je u filmu, svoju ulogu duplirao kao podmornica i pomogao tajnom agentu u njegovim naporima tokom borbe sa Karlom Strombergom.

Sa svim ovim stvarima na stranu, italijanski superautomobil završio je na oko pet metara dubine, dok austrijski mediji naglašavaju da je njegovo vađenje iz jezera zahtevalo pet vozača, balon za izbacivanje na površinu, kran sa kamiona i oko tri radna sata.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group