Modifikovani Porsche koji ide 365 Km/h

Ovo je najbrži Porsche na svetu!!!

Kada je vlasnik Porsche 911 GT2 RS modela shvatio da njegov automobil nije dovoljno brz, pozvali su BBI Autosport tuning kompaniju da se uključi u unapređenje automobila i učini ga još bržim. To je dovelo do ubacivanja zverskog 3,8-litarskog turbo motora koji prozivodi 690 KS i 749 Nm obrtnog momenta.

Prvo što je BBI uradio bilo je podešavanje softvera automobila da bi izvuklo što više snage iz motora. Tada je nemačka kompanija poboljšala unutrašnjost turbopunjača, tako da on sada proizvodi veću snagu. Pored toga, automobil je opremljen novim sistemom za usisavanje i 3D odštampanom titanijumskom izduvom. Tu je i unapređeni intercooler koji obezbeđuje da nadograđeni pogonski sklop ostane hladan i da uvek radi što efikasnije.

U ovom videu, tjuner nam govori kojeizmene  su napravljene na automobilu, a istovremeno prikazuje automobil koji je pravi demon na putu koji postiže brzinu od 365 km/h.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group