Nije uspeo da odoli izazovu i završio u banderi

Da li biste mogli da odolite trci sa Acura Integra modelom bez haube, koji stane pokraj vas na semaforu, da posedujete nešto čemu nije ni prići, kao što je klasični Dodge Viper RT/10?

Definitivno ne možemo suditi o ukusu vlasnika ovog Viper modela na video klipu, ali možemo reći da on nije ni trepnuo pre nego što je odlučio kako mora pokazati vlasniku tjuniranog Acura modela ko je gazda. U nekoliko kratkih sekundi, on je zaista i bio gazda, sve dok nije uspeo da napravi fuziju između svog prelepog V10 klasika i velikog stuba pokraj puta.

Snimljen na javnom putu tokom Dayton auto događaja, video startuje sa nečim što deluje kao prva generacija Viper modela koji staje pokraj veoma čudnovato tjunirane i dizajnirane Integra mašine. Vozač Viper modela deluje barem dvadeset, ako ne i trideset godina starije od momka i njegove devojke koji su bili u Acura automobilu, ali su se oba čoveka naporno trudila da održe fasadu opuštenosti i izgledali su kao da zapravo nisu primetili jedan drugoga. Kako da ne.

Uz ovacije i huškanje okupljenih ljudi, kada je semafor prebacio na zeleno, Acura prednje vuče odradila je odličan posao prilikom održavanja nosa u ravni sa otrovnicom opremljenom osmolitarskim golijatom dobrim za 400 ks u prvih nekoliko metara, ali do momenta kada je ovaj par prešao raskrsnicu, crvena kabrio zver je već stekla prednost. Ovo je definitivno bilo dobro po vozača i putnika u Integra modelu, jer je Viper odjednom naglo skrenuo udesno ispred njih, verovatno tokom menjanja u drugi stepen prenosa, spucavši se pravo u banderu smeštenu pokraj ivičnjaka.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group