Novi Rolls Royce Phantom VII

Luksuzni automobil koji je san svakog biznismena...

Malo je brendova koji toliko iznenađuju i oduševljavaju kao što to radi Rolls Royce. Ovoga puta, popularni automobilski proizvođač nam je predstavio novu Phantom VII verziju koja zaista ostavlja bez daha.

Kao i uvek, novi model je savršeni partner za bogatog i džentlmenskog biznismena koji zna da uživa i da se vozi sa stilom. Phantom VII je zadržao klasične farove i ogromnu prednju masku, a veliki Rolls Royce znak još uvek ponosno stoji na samom vrhu haube.

Klasičan izgled automobila savršeno je uklopljen sa modernom tehnologijom, pa ćete u ovom automobilu naći navigaciju, putni računar, parking senzore i kamere za rikverc. Naravno udobnost i kvalitet izradnje je na najvišem nivou, pa ćete se u ovom automobilu osećati kao da se vozite privatnim avionom.

Ispod haube se nalazi masivni 6,75 litarski V12 motor koji razvija snagu od 453 konjske snage, što znači da ćete pored udobnosti imati i automobil koji i te kako može brzo da vas provoza.

Cena novog Phantoma još uvek nije poznata, ali možda je i bolje što je ne znamo, jer pretpostavljamo da će iznos biti neverovatno veliki.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group