Novi VW kamper stiže 2022. godine

Popularni proizvođač automobila je potvrdio da će se novi I.D. Buzz model naći u prodaji za 5 godina...

Svi oni koji vole akciju, putovanja, avanturu i druženje dobro znaju šta znači VW Kamper. Kamper još od davnih 70-ih predstavlja sinonim za slobodan duh i putovanja bez granica. Kampera danas ima dosta, a još uvek su popularni stariji modeli kao što su T1, T2 i T3.

Međutim, moramo priznati da smo prilično uzbuđeni što ćemo dobiti novu generaciju kampera koja će sigurno putovanja i vožnju dovesti na novi nivo.

Na prvi pogled, ovaj automobil zaista izgleda neverovatno. Budite sigurni da ćete u njemu privući pažnju svih prisutnih. Novi Kamper zadržao je klasične obline starih modela, ali takođe na sebi sadrži i mnoštvo primera moderne tehnologije. Automatsko upravljanje, automatsko kočenje, navigacioni sistem, pametni BORD kompjuter, LED farovi i enterijerno osvetljenje samo su neki do faktora koji čine ovog Kampera izuzetnim.

Pogon kombija biće električni, što znači da će on biti potpuno bezbedan za okolinu. Koliko će moći da preće sa jednim punjenem još uvek nije poznato, ali pretpostavljamo da će se VW potruditi da sa ovim Kamperom prečete što više kilometara.

VW ovako šalje jasnu poruku i pokazuje da sigurno korača u budućnost jer će automobili ovakvog tipa biti potpuno bezbedni za okolinu, jer će emitovati 0% štetnih gasova. VW je takođe naglasio da će se potruditi da do 2025. godine predstavi i I.D. Buzz koji će biti samo-upravljajući model i koji će omogućiti vožnju bez muke i napora.

Indormacije o agregatu i njegovoj snazi još uvek nisu zvanično objavljene, ali očekujemo da će nemački proizvođač automobila i to uraditi u skorijem vremenskom periodu.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group