Opalila selfiš na automobilu koji je polako tonuo u zamrznuto jezero

Mnogi od nas su došli u iskušenje da se malo zabavimo sa našim automobilima u zimskim uslovima, međutim, kada to radimo, uvek je mudro razmotriti potencijalne posledice...

Jedna dama u Kanadi verovatno nema dovoljno uspomena ovekovečenih fotografijama sa svojim ljubimcem, Scion tC automobilom, kojim je probila led na zamrznutom jezeru i koji je nažalost potonuo na dno.

Iako ovo možda zvuči interesantno, to je ipak samo početak čitave priče. Pre svega, bitno je napomenuti da ovo nije slučaj nekoga ko je sleteo sa puta i zakucao se u jezero. Snimak nadzorne kamere postavljen na Twitter platformi predstavlja ženu koja namerno jurca po zamrznutom jezeru u svom svetlo žutom Scion tC modelu. Ovo može biti dobra zabava u zavisnosti od lokacije na kojoj se nalazite i hladnoće, ali očigledno, ova žena nije razmotrila ove stavke i u njenom slučaju ništa nije bilo spremno za takve akrobacije.

Drugo, kao što smo već pomenuli, njen automobil je očigledno uspeo da upadne u jezero kroz led, ali treća, veorvatno najbizarnija stavka jeste to što kada je uspela da pobegne iz automobila koji tone, umesto da skoči i krene da beži, ova dama uzima svoj mobilni telefon kako bi opalila jedan selfi, poslednji selfi sa svojim modelom. Jasno je da ovakav momenat neko može poželeti da ovekoveči, ali neke stvari ipak prelaze granice.

Potpuno neozleđena, ova žena je izbavljena iz jezera uz komšijinu pomoć, koji je stigao u kajaku, kako prenosi CTV News Ottawa mreža. Policija ju je na kraju optužila za opasnu vožnju, navodeći u zvaničnoj izjavi da je ovo još jedan podsetnik da ni jedan led nije siugran led. „Molimo građane da budu pažljivi i ne prave gluposti tokom zimskog perioda“. Policijski zvaničnici takođe su napomenuli i to da je vozilo sada u vodi i može predstavljati opasnost za sve ljude koji mu prilaze.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group