Petnaestogodišnji klinac prodaje svoj automobil za 190.000 $

Reč je o unikatnom Ferrari F12 Berlinetta modelu koji je dobio Louis Vuitton sređivanje...

Ako se pitate odakle ovako mladom dečku automobil koji je toliko skup, dovoljno je samo da vam kažemo da on živi u Dubaiju, gde su ovakvi automobili veoma česta pojava. Ime ovog momka je Rašid Belhasa i on je sin bogatog biznismena koji ima bogatstvo od 2 milijarde dolara. Rašid je od svog oca dobio na poklon prelepog žutog Ferrarija, ali on nije bio zadovoljan njegovim izgledom, pa je odlučio da ga malo „sredi“.

Rašid je čitav autombil prelepio posebnom folijom i ukrasio automobil Louis Vuitton simbolima i potpuno transformisao ovo vozilo i učinio da ovo bude jedini Louis Vuitton Ferrari na svetu. Ipak, Rašid je sada odlučio da proda svoj automobil, a razlog za to je nepoznat.

Ono što jeste poznato je to da je ovaj autombil ima cenu od 190. 000 $ i da je prešao manje od 10.000 km, što znači da je praktično nov. Automobil je u fabričkom stanju osim Louis Vuitton folije koja ga krasi, ali dobra vest je što se folija sa lakoćom može skinuti, tako da novi vlasnik ispod može da očekuje originalnu Ferrari žutu boju koja je netaknuta.

Novi vlasnik ovog autmobila se još uvek nije pojavio, ali verujemo da će se i to desiti u skorijem vremenskom periodu.

Pogledajte fotografije automobila:

Foto: Carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group