MV Agusta predstavlja Rush 1000

Neverovatni MV Agusta Rush 1000 koji je debitovao u konceptnom obliku na EICMA  sajmu,  konačno je spreman da krene u proizvodnju.

Samo 300 jedinica  biće napravljeno što znači da će ovo biti vrlo ekskluzivan i poželjan model. Ograničeni motocikl zasnovan je na  Brutale 1000RR modelu i deli neke dizajnerske i hardverske komponente sa ograničenim izdanjem Brutale Oro serijom.

Četvorocilindrični DOHC motor od 998 ccm koji se nalazi u regularnoj varijanti,  proizvodi 208 konjskih snaga, ali motor može ostvariti 212 KS uz dodavanje trkačkog kompleta koji uključuje  SC Project auspuh. MV Agusta tvrdi da će maksimalna brzina motora biti veća od 300 km h .

Estetske promene koje ga razlikuju od uobičajnog Brutale 1000RR uključuju stvari poput posebno dizajniranog fara, točka sa redizajniranim prednjim blatobranom i ultra-minimalističkog zadnjeg okvira.Zadnja sekcija karoserije takođe ima integrisano okruglo zadnje svetlo.

Uz to, Rush 1000 dolazi sa sveobuhvatnim paketom elektronike koji uključuje pomoć pri upravljanju, osam nivoa kontrole vuče i dvosmerni brzi menjač. Cena ovog modela biče oko 34.000 dolara, a prve porudžbine već su počele da pristižu.

Foto:Luxury Launches

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group