Fitness - Fitness saveti

Najveća zabluda o fitnesu

Nažalost mnogi nisu svesni da je ovo laž...

Sigurni smo da ste i vi hiljadu puta na internetu i na društevnim mrežama videli muškarce i žene koji izgledaju kao da ih je Mikelanđelo isklesao. Mnogima je cilj takav izgled i žele da urade sve da bi postigli mišićav i izdefinisan izlged, ali nažalost, to je moguće samo uz primenu određenih suplemenata, odnosno steroida.

Steroidi su derivati testosterona, koji dovode do toga da vaše telo bolje napreduje i da vaši mišići postanu razvijeniji i jači. Stvari koje steoridi omogućavaju su ekstremno nizak nivo masti i velika mišićavost.

Priodnim treningom ove stvari jednostavno ne možete imati. Steroidi, poput derivata testosterona, dovode do toga da vam mišići budu abnormlano naduti i krupni. Kada primetite muškarca da ima okrugla ramena i grudi, to je gotovo siguran znak da on koristi steroide. Takođe, ako primetite neverovatno krupnog i masivnog čoveka, a ima jako malo masti i da mu se svi mišići vide, poput anatomske lutke, onda je i to znak koji ukazuje na doping.

Naravno, možete izgledati lepo ako trenirate i ako nepijete steroide, ali jednostavno nećete moći da izgledate kao neki ljudi sa Instagrama. Prirodnim treningom imaćet elep i normalan izlged, a to možete videti i na slici ispod.

Sa leve strane možete videti momka kada ne pije steroide, i sa desne strane istog mladića kada konzumira steroide i druge suplemente.

Razlika je više nego jasna.

Foto:JBH News

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group