Fitness - Ishrana

42 različita načina za pečenje burgera

Burgeri su jedno od najpopularnijih obroka na planeti...

Mnogi imaju neku svoju verziju savršenog burgera, ali svi veliki kuvari sveta se slažu da pravi burger treba da bude napravljen od 100 posto goveđeg mesa. Dakle, ne treba da sadrži nikakve primese, soju ili slične dodatke, već samo čisto goveđe meso.

Što se tiče začina neki stavljaju luk, neki alevu papriku, ali svetski kuvari kažu da su so i biber jedini začini koji se stavljaju na burger, jer oni poboljšavaju ukus govedine, a ne skrivaju ga. Burgeri se mogu spremiti živi, srednje pečeni i dobro pečeni i samo od vas zavisi kako želite da vaš burger bude pečen.

Sigrni smo da znate kako da spremite i ispržite burger kod vaše kuće, ali ovoga puta smo odlučili da vam pokažemo sve moguće metode koje postoje i pomoću kojih možete spremiti ovo popularno jelo. Neke metode pokazale su se brzim i efektivnim, ali nisu kreirale ukusno meso, dok su druge bile čista propast. Naravno, postoje i one koje su bile pravi pogodak.

Pogledajte video klip ako želite da vidite 42 načina za spremanje burgera.

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group