Fitness - Vežbe

Puna zidna kućna teretana kompletirana ličnim trenerom

Da li ste čuli za Peloton vežbanje na kućnim biciklama? U pitanju je režim vežbanja sa privatnim trenerima, u kom možete uživati u svom domu, ili bilo gde drugde...

Ovo je idealno rešenje za ljude koji bi radije da pronađu motivaciju kako bi radili vežbe u odabranom okruženju, bez svih neprijatnosti pretrpane teretane. Tonal sprava može obezbediti identične treninge snage.

Zapravo, u ovom slučaju, nije potrebno priključiti se grupnom času radi prisustvovanja i učestvovanja u ovom treningu. Umesto toga, Tonal je namenjen stimulaciji dizanja tegova sa ličnim trenerom, koji vas vodi kroz proces. Ovaj sistem veoma je sličan Peloton iskustvu, jer dok pratite video vežbe, dobijate lične savete i slušate konstantne odgovore na pitanja, tačno znate gde se nalazite na svakom koraku.

Tonal je izgrađen oko duple kabl krosover mašine, omogućujući korisnicima da izvode stotine različitih vežbi upotrebom jednog komada opreme. Sa svake strane ove mašine, postavljena je jedna ručka povezana kablom, čiju poziciju možete podešavati bilo gde duž ove mašine, tako da je moguće menjati položaj na bilo koju stranu za 180 stepeni. Nepotrebno je navoditi da je moguće postaviti otpor iz bilo kog ugla po izboru, što dodatno omogućuje podršku za brojne vežbe i različite delove tela.

Za razliku od ostalih krosover mašina duplih sajli, ova je veoma kompaktna. Zapravo, toliko je praktična, da je dizajnirana kako bi bila pričvršćena na zid uz pomoć svega 16 šrafova. Pored svega, ovu spravu montiraju profesionalci tako da nema potrebe da korisnici jurcaju za bušilicama i burgijama, ukoliko im to nije zanimanje ili interesovanje.

Mašina je u mogućnosti da dostigne tanak profil eliminišući upotrebu tegova, oslanjajući se isključivo na ono što njeni tvorci opisuju „digitalnim tegovima“. U ovom slučaju otpor mašine omogućen je elektromagnetnim motorom, zaduženim za simuliranje kreirano do težine od 90+ kilograma. Možete postaviti težinu direktno na mašinu ili putem mobilnog telefona ukoliko posedujete odgovarajuću aplikaciju.

Kao Peleton, Tonal uključuje komponente prijavljivanja, koje svim korisnicima pružaju pristup biblioteci videa i ličnih treninga, od kojih možete dobiti sve što vam je potrebno putem velikog portretnog displeja na samom uređaju, tačnije, njegovom prednjem panelu.

Sprava je pametna takođe, tako da možete ostaviti svoje aparate i fokusirati se na vežbanje. Ova mašina može pristupiti vašoj trenutnoj snazi, preporučenim težinama za različite vežbe i pratiti svako ponavljanje upotrebom žiro senzora u šest osa, integrisanih unutra. Kada prepozna da je odabrana težina previše mala za vas, Tonal može automatski da doda otpor, kao i obrnuto, ukoliko primeti da se borite, sam će dodatno popustiti.

Svako ponavljanje vežbi koje radite prepoznato je od strane sistema, koji može biti korišćen radi kreiranja asortimana za vaš veći progres. Odatle, svaki sledeći korak može biti predložen putem programa, bazirano na vašem izboru mišića za vežbanje, gubljenje kilaže ili izgradnje eksplozivne snage.

Ova neverovatna mašina košta 2.995 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group