Bivis i Bathed uskoro kreću u svoje velike svemirske pohode

Prvi zvanični trejler i datum premijere novog Beavis and Butt-Head Do the Universe zvanično je objavljen...

Najnoviji animirani serijal za odrasle Majka Judža, prati ovaj legendarni par i njegovu priču koja se zaustavila kod Beavis and Butt-Head Do America izdanja. Dva najpopularnija morona na svetu ovoga puta su poslata u svemirski kamp, kako bi na kraju završili u crnoj rupi izmotavajući se i čačkajući dugmiće na svom spejs šatlu.

„U verovatno najglupljem svemirskom filmu ikada kreiranom, Bivis i Bathed osuđeni su na svemirski kamp od strane kreativnog sudije 1998. godine. Njihova opsesija sa doking simulatorom dovela je do suludog putovanja svemirskim šatlom, predvidivo katastrofalnih posledica. Nakon što su prošli kroz crnu rupu, ova dva praznoglavca vraćaju se u naše vreme i kreću u potragu za ljubavlju, iPhone uređajima i lov na duboku državu. "Spojler: nisu kresnuli ni jednom“, stoji u zvaničnom sinopsisu.

Kao dodatak Beavis and Butt-Head Do the Universe filmu, svi obožavaoci ovog serijala mogu očekivati njegovo oživljavanje putem Paramount+ mreže tokom 2024. godine. Judž je prethodno podelio skečeve daleko starijih junaka, napisavši: „Za sada nemamo tačan datum premijere, ali će se ona desiti uskoro. Potrebno im je neko vreme da se vrate u formu“.

Beavis and Butt-Head Do the Universe dugometražni animirani film biće predstavljen 23. juna putem Paramaunt+ platforme.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group