Fun - Muzika i film

Marvel priprema novi nastavak svog jedinog naslova za odrasle

Marvel je nedavno omogućio Kevinu Fidžu da sve ljubitelje Deadpool naslova obraduje novim tizerom, vezanim za nastavak koji će biti kreiran u saradnji sa DisneyPlus TCA kućom...

Ranije ove nedelje, Fižd je upitan da li planira proširenje Marvel univerzum sa više sadržaja namenjenog odraslima, a on je naglasio da MCU jeste i uvek će biti, podjednako posvećen deci i odraslima. On je nastavio da bodri produkciju i pisanje svog tima koji konastantno pronalazi načine kako bi osigurao priče daleko manje eksplicitnog karaktera namenjene svim uzrastima. Fidž je primetio da postoje izuzeci u ovim pričama, što je dovelo do pominjanja Deadpool naslova i njegovog trećeg nastavka.

Kako je Fidž izjavio: “Smatram da se uvek trudimo svim silama da naši naslovi budu prilagođeni deci i odraslima, tako da su vaša pitanja više vezana za onu stranu namenjenu drugoj uzrasnoj grupi ili onim naslovima R rejtinga. Osim Deadpool koji je imao vec ustanovljen žanr i rejting koji smo rekli da nećemo menjati, a jesmo, nismo se susreli ni sa jednom pričom ili likom koji nije pogodan i za mlađu publiku. To nas nije zadržavalo, već je više u pitanju bila diskusija sada kada postoje druge varijante kao što je Star. Međutim, to nije bio slučaj i mogli smo da pričamo priču koju smo želeli sa tonom i rejtingom koji imamo sada.”

Fidž je potvrdio da je Deadpool 3 i dalje u procesu, jer kao prvi R rejtirani film kompanije Marvel, on pomera određene granice i između dva nastavka zaradio je masivnih 1,56 milijardi dolara širom sveta.

N.Đ.

Izvor: Hype Beast

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group