Kako okačiti TV na zid

Ako želite da vaš televizor okačite na zid, onda vam pokazujemo kako da to najlakše uradite...

Postavljanje televizora na zid generalno nije težak posao, potrebno je samo da budete precizni i da posedujete dobru hilti bušilicu pomoću koje ćete izbušiti tvrde zidove. Naravno, najbitnija stvar o kojoj morate voditi računa jesu nosači za TV. Nosači se danas mogu kupiti u različitim varijantama i verzijama i neki vam omogućavaju da televizor pomerate, dok drugi samo fiksiraju televizor na jedno mesto.

U zavisnosti od nosača, koriste se i drugačije metode montiranja, ali mi vam ovoga puta pokazujemo kako da televizor okačite pomoću standarnih i univerzalnih nosača.

Nosač se satoji od tri dela, Pozadinskog dela koji se kači na zid i dve šine sa kukama koje se stavljaju na TV i služe da ga okačite o sam nosač.

Kada nosač postavljate na zid, obavezno koristite libelu kako biste proverili da li ste nosač postavili ravno. Obeležite mesta na kojima zid treba da se buši i kasnije postavite nosač. Šine sa kukom ušrafite na predviđena mesta na televizoru i kada to uradite, jednostavno televizor okačite o nosač na zidu.

Ovakvi nosači omogućavaju vam da televizor pomerate levo ili desno kako biste našli savršenu poziciju na zidu.

Pogledajte video klip kako biste bolje shvatili kako da to uradite:

 

Foto:Puls Blog

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group