Kako smuvati devojku za vreme korone

Ovo su teška vremena za samce...

Prvo karantini i zaključavanja, a sada hladno vreme i zatvaranje svih restorana i kafića posle 17h. Da, nikada nije bilo teže pronaći i zadovoljiti devojku, ali u teškim vremenima možemo samo da se snalazimo i da opstajemo.

Iako oni koji  su u vezama i brakovima na ovo ne gledaju kao na neki problem, samci i te kako pate, jer im je sada jako teško da se povežu i upozanju sa devojkama. Pandemija korona virusa je sve odsekla i zabranjuje nam normalan kontakt sa ljudima.

Ipak, mi smo smislili par načina koji će vam pomoći da upoznate i smuvate devojke, čak i u ovim teškim vremenima.

1. Upoznavanje na društvenim mrežama i online aplikacijama

Pošto izlasci po klubvima, restoranima i kafanama više nisu mogući, najbolji način da devojku upoznate jeste preko mnogobrojnih aplikacija. Potrudite se i ostavite dobar utisak i sigurno ćete ostvariti mnoga poznanstva.

2. Online dejtovi

U ovakvom vremenu, modernu tehnologiju morate iskoristiti maksimalno. Pomoću telefona, web kamera i računara možete na daljinu razgovarati u uživati u društvu vaše izabranice i tako ostvariti mnogo bolji kontakt.

-Skajp ili Vajber razgovori su odlični za početak i možete satima pričati, bez bojazni da ćete jedno drugo zaraziti ili ugroziti.

-Istovremeno možete geldati film oko kojeg se dogovorite i kasnije ga komentarisati,a isto tako možete pregledati i čitave serije.

-Možete igrati multiplayer igre i čak uključiti i vaše društvo u čitavu priču.

- Jedno drugom možete dati recepte za ukusnu hranu,a kasnije uživati u virtuelnoj večeri preko skajpa i još više ojačati vašu vezu.

3. Zajednički karantin

Na kraju, kada se dovoljno upoznate i svidite jednom dugom, možete se videti i tada provesti zajedničke dane u karantinu i izolaciji. Verujemo da vam onda to neće pasti toliko teško.

Foto:Wired

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group