10 bizarnih seks povreda

Akcija u spavaćoj sobi ponekad zna da bude previše intezivna, pa može doći do težih povreda...

Verovali ili ne, povrede tokom seksa su veoma česte. Parovi često pokušavaju da izmisle nove načine kako bi se zabavili i tako ugroze svoju bezbednost. Srećom, većina ovih povreda nisu opasne za život i brzo se tretiraju, međutim to nije uvek slučaj.

Predstavljamo 10 bizarnih seks povreda zbog kojih ćete sledeći put voditi računa kada legnete u krevet sa vašom lepšom polovinom.

10. Brzinski ujed za penis

Ako se pitate čemu naziv „brzinski“, to je zbog toga što se ova povreda dogodila u kolima. Jedan kineski par odlučio je da u dugu vožnju ulepša oralnim seksom. Devojka u kolima zadovoljavala je svog partnera, sve dok u njih nije udario kombi. Zbog snažnog udara, devojka je jako ujela svog partnera za penis. Penis je skoro bio otkinut, pa je mladić onesvešćen odveden u bolnicu.

09. Par zaglavljen u moru

Da li ste čuli za izraz „Penis captivatus“? To je latinski naziv za zarobljen penis koji ostane zaglavljen u ženskom polnom organu. To se upravo desilo jednom mladom paru u Italiji.  Odlučili su da svoju ljubavnu varnicu prenesu u vodu, ali su se tu zaglavili i nisu mogli da se razdvoje.  Na kraju su ih ljudi primetili i u spojenom stanju izvadili iz vode i odveli u bolnicu.

08. Testera u polni organ

Neki parovi znaju da preteraju sa pretvaranjem u spavaćoj sobi. U Sjedinjenim Američkim Državama prijavljena je povreda motornom testerom tokom seksa. Momak je svoju devojku hteo da „iznenadi“ tako što se pretvarao da je u horor filmu. Ušao je sa motornom testerom u sobu kako bi „potpalio“ atmosferu, ali se sapleo i testeru stavio devojci među noge. Devojka je srećom preživela, ali je zadobila ozbiljne povrede.

07. Zbog zadnjice izgubio život

Amerikanac Najdžel Vilis želeo je da se „poigra“ sa svojim analnim otvorom pa je kupio vibrator. NIje sve pošlo kako je on želeo i vibrator se zaglavio i ušao u njegov rektum. On je 5 dana ležao u kući i nije želeo da poseti doktora, jer ga je bilo sramota. Posle 5 dana otišao je u bolnicu, ali vibrator je toliko dugo prodrao u njegovo telo da je morao da ide na ozbiljnu operaciju.

06. Automobilska nesreća i trojka

Kinez, Čung Jen, poveo je svoje dve prijateljice u intimu svog automobila. Ova trojka se nije lepo završila, jer je neko slučajno oborio ručnu kočnicu i poslao auto nizbrdo. Automobil je udario u drvo, a putnici su morali da sačekaju pomoć, jer su ostali zarobljeni.

05. Žena pala u bunar

Seks u prirodi zna da bude uzbudljiv i osvežavajuć, ali ponekad može biti i opasan za život. Jedan par u Španiji naučio je to na teži način. Stari seoski bunar delovao im je uzbudljivo pa su odlučili da na njemu imaju odnos. To se nije dobro završilo, jer je mlada devojka pala u bunar dubine 10 metara, gde je ostala sat ipo vremena, dok je vatrogasci nisu spasili.

04. Veštački penis može biti koban

Rus, Grigori Toporov, zbog bolesti morao je da ugradi veštački penis kako bi zadovoljio svoju ženu. Međutim, njegov penis se tokom odnosa odlomio i ušao u vaginu njegove žene, počeo iznutra da cepa njenu sluzokožu, pa je ona je hitno odvedena u bolnicu.

03. Par pao kroz prozor

Kineski par osetio je potrebu da bude viđen. Oni su svoj seksualni odsnos popeli za stepenik više i na staklenom prozoru zagrejali atmosferu. Ovo se ipak nije dobro završilo, jer je prozor pukao, a par je završio na zemlji.

02. Šljiva na vratu prouzrokovala paralizu

Tokom vrele avanture u spavaćoj sobi, česti su grublji dodiri i ugrizi. To je bio slučaj i sa ovom nepoznatom ženom sa Novog Zelanda. Njen muž joj je tokom seksa napravio poveću „šljivu“ zbog koje ona kasnije nije mogla da se pomeri. Doktori su utvrdili da je „šljiva“ povredila arteriju u vratu koja je prouzrokovala paralizu.

01. Ugušio se kondomom

Gari Ašbrok imao je verovatno najbizarniju seks nesreću. On je hteo da se poigra sa kondomom tako što ga je stavio na glavu i hteo da ga naduva. Gari nije imao dovoljno vazduha, a kondom mu je potpuno prekrio lice, što je dovelo to toga da se on uguši.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group