Konor Mekgregor neće ići u zatvor zbog napada na autobus

Ovaj dogovor omogućiće Mekgregoru mega-borbu sa Kabibom Nurmagomedovim kasnije ove godine…

Konor Mekgregor pristao je na nagodbu sa kancelarijom glavnog tužioca prošlog četvrtka, što će mu dozvoliti da izbegne zatvor zbog svog nedoličnog ponašanja, sa autobusom punim fajtera na UFC događaju prošlog aprila.

Ovaj tridesetogodišnjak će ipak imati priliku da sačuva čist dosije bez kriminalnih optužbi, kao i svoju putnu vizu. Kao deo nagodbe, on je priznao krivicu za remećenje javnog reda i mira, pa će zbog toga morati da obavi društveno-korisni rad, a ujedno će morati da pohađa kurs za kontrolisanje besa. Pitamo se da li će mu to smetati za kasnije borbe.

U izjavi nakon što je prihvatio nagodbu sa priznanjem krivice, Mekgregor je rekao: “Želim da kažem da sam zahvalan javnom tužiocu i sudiji što su mi dozvolili da idem dalje. Želim da se zahvalim mojim prijateljima, mojoj porodici, mojim fanovima, na svoj podršci koju su mi pružili tokom ovih dešavanja”.

Ako ste kojim slučajem zaboravili o kom incidentu je reč ili možda niste upućeni, pogledajte video ispod:

Kada je Mekgregor bacio kolica za kofere kroz prozor autobusa, povredio je dva UFC borca, Majkla Čiesu i Reja Borga, koji su morali da budu lišeni svog daljeg rasporeda borbi sve dok se ne oporave.

Sada, kada su pravna pitanja rešena, Mekgregor će se možda konačno vratiti u oktagon, a mesecima unazad, Dejna Vajt je govorio da ga ne zanima ni opcija vraćanja Mekgregora u ring, sve dok se ne reše sve zakonske sitnice.

Sada, kada je sve to rešeno, sigurni smo da se fanovi UFC raduju da vide svog favorita u akciji, a najveći broj njih navija za borbu protiv šampiona lake kategorije, Kabiba Nurmagomedova. Ta borba bi mogla da se desi već trećeg novembra ove godine, kada se UFC vrati u Madison Square Garden. Takođe, 29.decembar u Las Vegasu, kraj UFC spektakla za ovu godinu, podjednako je potencijalan dan.

Osim toga, 12.novembra će biti dve godine otkako je Mekgregor imao poslednju UFC borbu, protiv Edija Alvareza.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group