Zvezda dovela veliko pojačanje!

Crvena Zvezda je dobila veliko pojačanje na krilnim pozicijama...

Iako je ove sezone dovela već dva igrača na krilnim pozicijama, Crvena Zvezda nema nameru da stane sa pojačanjima! Nekadašnji igrač crveno belih, Slavoljub Srnić, se vratio u Crvenu zvezdu iz redova beogradskog Čukaričkog, a sa najtrofejnijim srpskim klubom je potpisao trogodišnji ugovor. Prema informacijama iz kluba, na Srnićevom povratku, lično je insistirao trener Miodrag Božović, a Zvezda će „Brđanima“ za njegov transfer platiti 350.000 evra uz 40 odsto procenta od sledeće prodaje. Nema sumnje da je klub dobio veliko pojačanje, imajući u vidu sjajne partije mladog reprezentativca prethodne sezone. Srnić je jedan od najboljih pojedinaca u redovima Čukaričkog.

Nekadašnja velika nada kluba sa „Rajka Mitića“ napustio je crveno bele 2012. godine, kada je poslat na pozajmicu u Sopot, pošto je tada procenjeno da neki drugi igrači zaslužuju da dobiju prednost. Naredne sezone, pozajmio ga je klub sa banovog brda, da bi već naredne godine postao standardni igrač kluba.

Mladi reprezentativac Srbije, trebalo bi da bude veliko pojačanje za crveno-bele, posle dolazaka Mičela Donalda, Luisa Ibanjesa, Idana Vereda, Uga Vieire i Srđana Plavšiča. Ostaje da se vidi da li su crveno beli ovim transferom završili prelazni rok i kompletirali tim za iskušenja koja slede. Iako je bila nagoveštena mogućnost da se sa njim u Zvezdu vrati i rođeni brat Dragoljub, to se neće dogoditi u ovom prelaznom roku. Na njegovim pozicijama, Zvezda već ima kvalitetna rešenja.

U međuvremenu, Zvezdu je napustio kapiten Predrag Rajković, koji je prešao u Makabi Tel Aviv za tri miliona evra, a do kraja prelaznog roka očekuje se i dolazak još jednog golmana. U javnosti se spominje ime bivšeg čuvara mreže crveno belih, Bobana Bajkovića.

Borba za titulu će biti nikad zanimljivija.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group