Kako do kamenih trbušnjaka

Ne, ovoga puta vas ne vodimo u teretanu, niti od vas tražimo da radite trbušnjake do besvesti na klupi u parku...

Možete slobodno da nastavite da se bavite svojim svakodnevnim aktivnostima, a da pri tom zatežete mišiće na svom stomaku. Ovaj mali trik sa kojim ćemo vas predstaviti će vam omogućiti da formirate trbušnjake bez većeg napora.

Kako bi sproveli ovu metodu u delu biće vam potrebno samo parče kanapa. Sve što treba da uradite jeste da zavežete kanap oko struka i posvetite se svemu što ste planirali tog dana da radite. Obucite se za posao, hodajte, sedite, radite za računarom, trčite, vozite biciklo, lezite...svejedno je, kanap će biti tu da vas podseti da uvučete stomak svaki put kada se opustite, čime ćete auuomatski jačati mišiće na vašem stomaku.

Ova vrlo jednostavna metoda će vam pomoći da vežbanje uvrstite među vaše aktivnosti u toku dana, bez da dodatno odvajate vreme za isto. Svakodnevno nošenje kanapa oko struka u proseku od mesec dana, dovešće do neverovatnih rezultata koji se mogu porediti sa jednomesečnim vežbanjem u teretani.

Dakle, uzmite deo užeta u ruke i okružite svoj stomak. Najpre ga uvucite do maksimuma i zatim ga za pola opustite. U tom trenutku napravite čvor i završili ste sa pripremama. Svaki put kada prekoračite datu granicu, kanap će vas podsećati da treba da „vežbate“ i zatežete svoje mišiće.

Ova metoda se posebno preporučuje svima onima koji nisu ljubitelji fitnessa i teretane, a s druge strane žele da imaju ravan stomak i zategnute mišiće. Istovremeno magični kanap će uticati na vaše bolje držanje, jer uvlačenje stomaka sa sobom povlači ispravljanje kičme, što znači da ćete imati višestruku korist od jednog malog parčeta kanapa.

Počnite da zatežete mišiće na vašem stomaku još danas!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group