Ako pijete jedno pivo na dan možete živeti 90 godina

Ko kaže da pivo nije zdravo?

Pivo je definitivno jedno od najpopularnijh alkoholnih pića i omiljeno piće muškaraca koje često konzumiramo kada smo na okupu sa prijateljima ili kada se opuštamo uz omiljene TV programe ili sportske događaje. Ovo piće pomaže da povećate svoj imunitet, jača kosti, štiti bubrege i još mnogo toga. Postoji tona zdravstvenih problema koje možete rešiti kada je pivo deo vaše ishrane i kada se konzumira umereno.

Nedavna studija sprovedena na muškarcima pokazala je da oni koji piju jedno pivo na dan imaju velike šanse da u u desetu deceniju života. Studija navodi da kada konzumirate jedno pivo, vi dajete svom telu izvor skroba, vode, ječma i pšenice. Ovih nekoliko sastojaka koji se dodaju u pripremi piva će vam pomoći da imate dug život.

Istraživanja koja su obavljena u Nemačkoj pratila su 5.500 muškaraca koji su konzumirali pivo, i utvrđeno je da veliki broj onih koji svakodnevno piju po jedno pivo imaju preko 90 godina. Naravno, da biste bili zdravi i dugovečni, potrebno je da imate granicu i da se držite jednog piva na dan, a ako tu količinu povećate, onda nećete biti toliko zdravi i teško da ćete preći 70 godina.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group