Kremasta piletina sa pečurkama za samo nekoliko minuta

Ovo je jeftin i ukusan obrok koji ćete moći da spremite za vrlo kratko vreme...

Sigurno vam se milion puta desilo da dođete kući sa željom da spremite sebi ukusno i zdravo jelo, ali da zbog manjka energije i vremena odlučite da naručite brzu hranu. Ne brinite, ovo se dešava svima nama i mnogi od nas izbegavamo kuhinju jer to obično zahteva dosta vremena.

Mi smo zato odlučili da vam damo predivan i preukusan recept za piletinu. Ovo jelo je kremasto, ukusno i odlično može poslužiti za kasniji ručak ili večeru. Jelo se vrlo lako sprema i za njegovu pripremu nije potrebno mnogo satojaka.

Evo šta vam je sve potrebno od sastojaka:

Piletina 300g
Pečurke 200g
Pavlaka za kuvanje 250 ml
Malo rendanog čedar sira
Jedna glavica luka
Dva čena belog luka
So, biber i začini po želji

U tiganju ispržite piletinu na srednjoj vatri. Kada se piletina isprži, izvadite je napolje i u istom tiganju ubacite pečurke, luk i beli luk. Sve to lepo propržite  kada sve porumeni i promeni boju, dodajte pavlaku za kuvanje i vratite isprženu piletinu kako bi se dodatno ukuvala i omekšala. Mešajte lagano dok sos ne postane gušći, a zatim ugasite vatru i spremite omiljeni tanjir za serviranje.

Pogledajte kako se sprema ovo jelo:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group