Mark Volberg opisuje teror koji je preživeo zbog ekstremne transformacije za novu ulogu

Mark Volberg ponovo je otvoreno govorio o svojoj teškoj borbi tokom nabacivanja kilograma za ulogu u filmu...

U nedavnom intervjuu datom za ET, pedesetogodišnji glumac govorio je o fizičkoj transformaciji za poslednju ulogu boksera koji je postao sveštenik, Otac Stu. Uglavnom potpuno isklesani Volberg nabacio je neverovatnih 13,6 kilograma kako bi ušao u karakter i to je uradio u svega šest nedelja.

„Pokušao sam to da uradim na zdraviji način“, izjavio je Mark. „Tu su bile desetine jaja i desetine komada slanine, po dva pečena krompira, Porterhouse šnicla, dve činije belog pirinča, čaša maslinovog ulja“, da dobro ste pročitali, glumac je pio maslinovo ulje iz čaše kako bi dodao svojim obrocima još više kalorija.

„Prve dve nedelje bile su ispunjene visokoproteinskom ishranom. Druge dve nedelje su bile pune ugljenih hidrata. Zadnje dve nedelje su bile rezervisane za skrob i natrijum kako bih postao naduven koliko god da je moguće.“ Iako dodavanje kilaže može zvučati kao san za većinu mršavaca na svetu, za Volberga je ono ubrzo postalo prava i paklena tortura.

"Ništa od ovoga nije bilo zabavno, osim što su prvi obroci bili predivni, zbog toga što nisam jeo praktično ništa jako do te tačke. Međutim, nakon toga i kada ste potpuno siti vi morate jesti ponovo, a to u mojim godinama nije peterano zdrava stvar“, dodao je Volberg.

Do kraja ovog procesa, glumac je dnevni unos kalorija postavio na 11.000. Čak i tada, on nije odustajao od svojih jutarnjih trening rutina, tvrdeći da je koristio vežbe kako bi razvio apetit radije nego da izgubi teško stečenu kilažu.

„Trebalo je da otvorim apetit, tako da sam izlazio i pokušao da podignem što je više moguće u teretani kako bih postao gladniji. Zatim sam se ponovo vraćao grickalicama za dobijanje hrane kao i svim ostalim stvarima koje sam pomenuo. Međutim, ništa od ovoga nije bilo zabavno. Ne postoji ništa gore nego kada ste siti od prošlog obroka i morate ponovo da jedete.“

Ovo nije prvi put da je Volberg bio otvoren po pitanju ovih procesa. Razgovarajći sa Džimijem Falonom tokom pojavljivanja u The Tonight Show emisiji, prošle godine, glumac je izjavio: „Bilo je zabavno oko sat vremena. To je toliko teška fizička stvar za izvesti. Gubljenje kilaže je jednostavno donošenje odluke, prestanak guranja hrane u usta i vežbanje. Ovo je sasvim suprotan proces, a ponekada bih se budio sit nakon obroka i morao ponovo da jedem. Jeo sam na svaka tri sata. Ništa ovde nije bilo zabavno“.

Kasnije u svom intervjuu sa ET publikacijom, Volberg je objasnio da mu je njegova jaka katolička vera pružila motivaciju za razvijanje lika Oca Stua i priče o bivšem bokseru koji je pronašao Boga nakog gotovo fatalne motociklističke nesreće, posle koje je odlučio da postane sveštenik.

Baš kao što je inspiraciju izvlačio iz svoje vere, Volberg je zatražio i savet od svog kolege i katolika, Mela Gibsona, koji je radio 2004. godine na filmu Stradanje Hristovo, koji ga je takođe inspirisao da ispriča priču Oca Stua. Otac Stu pojaviće se premijerno u bioskopima sledećeg meseca.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group