Ove 4 namirnice povećavaju grudi vašoj devojci

Više slika

Više slika

Ukoliko niste pristalica silikona, naterajte vašu devojku da konzumira upravo ove namirnice...

Živimo u svetu koji obiluje lažnim stvarima. Oko nas je gomila foliranata, među kojima su lažni fudbaleri, koji glume da su povređeni na terenu, lažni muzičari sa njihovim lažnim „dobrim“ glasom, lažni TV rijaliti programi, i poslednje ali ne i najmanje važno – lažne ženske grudi. Niko ne poriče da izgledaju spektakularno, ali osećaj jednostavno nije isti.

Međutim da plastična hirurgija još uvek nije jedno, jedino i finalno rešenje za povećanje grudi, tvrde naučnici koji su dokazali da jednostavnom zdravom ishranom odnosno konzumiranjem određenih namirnica grudi kod žena rastu, uprkos zdravom razumu! O ovome se ne priča baš javno, jer bi većina tih istih hirurga ostala bez posla, kada bi žene širom sveta saznale da su mogle da izbegnu nož.

Znamo da moderna medicina istinski mrzi prirodu i njene metode lečenja, jer je ova druga prvenstveno previše jeftina i prvu ostavlja bez posla, dok s druge strane se prva na sav glas trudi da izreklamira svoje proizvode i metode, kako bi što veći broj pojedinaca zapravo unakazila, pretvorila u robote i identične klovnove.

Dobra vest za sve vas koji mislite da vaša voljena ima male grudi a maštate o tome da imate „pune ruke posla“. Devojke mogu povećati svoj obim grudi jednostavnim uvođenjem određenih namirnica u svoju ishranu. priznaćete, vredi pokušati, jer na kraju krajeva ništa ne gubite, vaša će se devojka hraniti zdravo, njene grudi će porasti, vi ćete uživati i pri tom znato mnogo para uštedeti jer vam plastični hirurg neće trebati.

1. KOMORAČ

- Komorač se nalazi prvi na listi namirnica koje uvećavaju ženske grudi! Ova biljka u sebi sadrži supstancu koja se naziva fito – estrogen, koja je zapravo hemijsko jedinjenje zaslužno za plodnost kod ženskog roda. Ova supstanca podiže nivo estrogena u ženskom organizmu a samim tim utiče i na povećanje grudi. Takođe osim toga što uvećava ženske grudi, on iste štiti i od opakog raka dojki i osteoporoze. Seme komorača se takođe može upotrebiti u istu svrhu, a od njega se može skuvati čaj. Takođe od semenki se može i napraviti ulje kojim se grudi mogu masirati.

2. JOGURT – MLEKO – SIR

- Devojke koje u velikim količinama konzumiraju ove namirnice iskusiće znatno povećanje grudi nakon izvesnog perioda. Hormon prolaktin koji se nalazi u ovim proizvodima zaslužan je za uvećanje grudi kod žena. Iako devojke koje preteruju sa konzumiranjem ovih namirnica, naročito ako je u pitanju mleko, sir i jogurt sa većim procentom masti, mogu dobiti na težini, mnoge svesno prihvataju ovaj rizik, želeći da svoje poprsje učine akratkivnim.

3. PROIZVODI OD SOJE

- Poznato je da soja sadrži veliku količinu estrogena, koji je zaslužan za bujanje ženskih gudi. Danas na tržištu možete naći enormno veliku ponudu proizvoda od soje – od mleka, pa sve do pljeskavica. Mnoge žene su se do sad uverile u učinkovitost soje kada je povećanje grudi u pitanju, a između ostalog tvrde da im se broj brusa uvećavao i za dve veličine!

4. NAMIRNICE KOJE SADRŽE PROTEINE – MESO, RIBA, JAJA, MORSKI PLODOVI

- Proteini su jedni od najvažnijih sastojaka u ishrani svakog od nas, ali da mogu da povećaju obim grudi vaše volje eto verovatno niste znali. Preporučljivo je da se proteini konzumiraju sa drugom hranom koja sadrži fito – estrogen kako bi se dobili najbolji rezultati. Ovo je naime sasvim logično jer bez proteina organizam ne može da proizvodi hormone kao što je estrogen koji je presudan za rast grudi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group