Recept za imunitet

Ako želite da budete otporni na bakterije i viruse, ovo konzumirajte svakog dana...

Sa pojavom pandemije korona virusa, svi smo počeli više pažnej da obraćamo na naš imuni sistem, jer nas on brani od bakterija i bolesti i omogućava da naše telo pravilno i zdravo funckioniše. Zbog toga se moramo truditi da svakodnevno u naše telo unosimo namirnice koje su pune vitamina i koje sadržeantioksidante koji će nas očistiti negativnih supstanci.

Danas vam predstavljamo sjajan recept, koji će vam pomoći da maksimalno ojačate imunitet i tako se zaštitite od korone, ali i drugih bolesti.

Reč je o mešavini MEDA, LIMUNA I ĐUMBIRA.

Svi znamo zdravstvene benefite ovih namirnica, tako da ih sada nećemo navoditi. Čak i zasebno, ove namirnice vam pomažu da budete zdravi, ali kada ih spojite, tada dobijate zaštitnu kombinaciju koja će ojačati vaše telo poput oklopa.

Za pripremu ovog recepta vam je potrebno:

2 limuna (oko 250 g)
300 g meda
100 g đumbira

Limune iscedite i narendajte malo kore. Takođete možete uzeti i pulpu kako biste dobili gušću teskturu. Đumbir sitno iseckajte ili izblendirajte,a zatim sve pomešajte sa medom. Skladištite jedinjenje u staklenoj tegli i jedite dnevno 2-4 kašike.

Videćete da će vam ovaj recept pomoći da budete zdraviji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group