Šta bodibilderi jedu za doručak

Ako želite da budete ogromni, onda i vaši obroci moraju da budu ogromni...

Svima je poznato da bodibilderi jedu kao medvedi kako bi uneli dovoljno kalorija i kako bi povećali svoju masu, ali šta oni tačno jedu i čime se oni hrane? Bodibidler, Fuad Abiad, otkrio je šta jede za svoj doručak i verujte nam da ćete se šokirati koliko kalorija on unese. Abiad se vodi logikom da je doručak najbitniji obrok dana i da on treba da vam da energiju i da vam omogući da izdržite napore tokom dana. Zbog toga Abiad za doručak pravi hranu koja sadrži visok sadržaj ugljenih hidrata i ne fokusira se toliko na proteine, mada i njih unosi u većim količinama.

Dakle, šta Abiad jede kada se probudi. On prvo uzima pirinčani krem koji meša sa mlekom i koji podgreva u mikrotalasnoj. Zatim u topli krem dodaje malo brusnice i ponekad dodaje i orašaste plodove po želji. Pirinač mu omogućava da unese veću koncentraciju ugljenih hidrata i da dobije potrebnu energiju za dan.  Zatim pravi kajganu u koju stavlja 8 belanaca i 4 cela jaja i nju lagano prži u tiganju bez mnogo ulja. Na ovaj način unosi potrebne proteine i dodatne ugljene hidrate. Na kraju uzima gotove tortilje i u njih stavlja sve svoje satojke i tako pravi vrlo ukusan obrok koji se najviše fokusira na ugljene hidrate. On u ovaj obrok takođe dodaje i prirodni puter od kikirikija kako bi uneo i masti u svoj organizam.

Abiad kaže da je cilj da budete kreativni i da znate da napravite hranu ukusnom, ali i da je dopunjavate sa različitim dodacima. Ako svakog dana budete jeli iste stvari, to će vam brzo dojaditi, a ako se bavite bodibildingom, hrana je na prvom mestu.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group