Najbolje vežbe za vrat koji možete raditi

Tegovi vam nisu potrebni, a ovaj trening možete raditi i u svojoj kući...

Mnogi muškarci zapostavljaju vežbe za vrat jer smatraju da vratni mišići nisu toliko potrebni, ali istina je malo drugačija. Kao mi svi ostali mišići, i vratni mišići pružaju potporu kostima, u ovom slučaju vašem vratu, a vaš vrat je taj koj nosi vašu glavu koja je prilično teška.

Ako imate slabe vratne mišiće, možete imati mnogo tegoba od kojih su najšeći bolovi i ukočenost. Ako vam je vrat u nepravilnom položaju, vaša kičma i drugi mišići u telu takođe mogu da pate, a to se nikako neće dobro odraziti na vaš trening.

Zato je vrlo važno da radite dobre i pravilne vežbe za vrat koje će vam aktivirati sve mišiće i koje će ukloniti sve bolove i ukočenost.

U ovom klipu ćete videti sjanu vežbu i njene varijacije koje će vam omogućiti baš to. Potrudite se da ove vežbe radite barem svaki drugi dan. Ove vežbe ne zahtevaju mnogo vremena, a možete ih raditi bilo gde. Samo se potrudite da ih radite na mekšoj površini kako se ne biste povredili.

Pogledajte video klip:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group