Najteži trening od 60 sekundi

Ovo će biti najtežih 60 sekundi vašeg života...

Sigurno mislite da se za 60 sekndi ne možete umoriti, ali verujte nam da se grdno varate. Ovaj trening je specijalno osmišljen kako bi vas dobro umorio i kako bi vam povećao kondiciju. Pošto je toliko zahtevan, zbog toga se i radi samo 60 sekundi.

Ono što morate zapamtiti kada je reč o ovom treningu jeste da se on radi na kraju. On treba da vam bude trening posle treninga koji ćete raditi na kraju dana u teretani. Dakle, kada završite sa svim vežbama koje normalno radite, odovjite jedan minut više kako bi uradili i ovaj kratki, ali ubitačni trening.

Trening se sastoji od nekoliko veoma jednostavnih vežbi, ali verujte nam na reč da ga nije lako završiti. Sve što vam je potrebno jesu klupa, stepenik ili neka druga povišena podloga.

Lezite na pod ispred klupe ili stepenika i zauzmite sklek položaj. Uradite jedan sklek, zatim se uspravite, uradite jedan čučanj, a zatim iz čučnja skočite sa obe noge na povišenu podlogu. Uradite korak unazad, da biste sišli sa podloge, a zatim ponavljajte postupak 60 sekundi bez prestanka.

Ovo je sjajan kardio trening koji će vas dobro razdrmati i naterati vas da na kraju treninga vaše telo još malo izmorite i ojačate.

Ovakav način treniranja se pokazao vrlo efektivnim i veliki broj ljudi ga korsiti kao završni deo svog programa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group