Pravi Nindža ratnici treniraju u snežnim planinama

Oko 180 učesnika, kako muških, tako i ženskih, bilo je uključeno u borbenu vežbu, nalik obukama za nindže, kako bi izgradili izdržljivost u veoma oštrim zimskim uslovima koji trenutno vladaju u planinama Sulejmanija pokrajine, u Iračkom Kurdistanu, prošlog petka...

Nakon što su se ovi ljudi pojavili sa specijalno kreiranim Nindža ratnici odorama i prepozantljivom opremom za glavu, "Penjwen nindža" trening startovao je džogiranjem u smrznutim planinskim uslovima, nakon čega se mogu videti kako puze kroz sneg i izvode salta u vazduhu zajedno sa drugim borbenim treninzima na terenu okovanom zimom.

"Učestvujem u učenju veština nindžicua već pet godina. Hvala Bogu, sve nindže ovde su veoma vešti borci. Mi treniramo tri dana nedeljno. Naš trening uključuje kate i gimnastiku. Tu su takođe i šampionati koji se sastoje od veoma korisnih aktivnosti koje su dobre za telo i duh. Važna stvar vezana za nindžicu jeste to što on u sebi uključuje sve druge borilačke veštine", izjavio je trener Omed Ismael Rehman.

Japanski nindža ratnici naširoko su poznati po svojim mogućnostima da izdrže teške vremenske uslove, zahvaljući svojim visokim fizičkim i psihičkim veštinama, a upravo su one te koje irački tim želi da dostigne. Grad Penven predstavlja jednu od najhladnijih tačaka u iraku, na kojoj temperature odlaze daleko ispod nule u zimskom periodu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RT (@rt)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group