Pripreme Kevina Harta za ulogu nabildovanog vojnika u Borderlands naslovu

Komičar i glumac, Kevin Hart, prilično je zauzet pripremom za svoj sledeći projekat tokom kog su tegovi njegovi najbolji prijatelji…

Kevin Hart je predstavio svoje nabildovane bicepse putem serije fotografija na Instagramu, napravljenih tokom njegovog treninga i stvaranja forme za predstojeću naučnofantastičnu akcionu avanturu Borderlands.

Komičar će u ovoj adaptaciji serije video igara igrati vojnika Rolanda, karakter koji je doslovno rečeno napumpan do zuba. Ukoliko su njegove ruke bilo kakav indikator, Hart je više nego spreman za svoju rolu. "Potpuno spreman za ulogu Ronalda u filmu Borderlands", napisao je komičar u opisu posta. "Vreme je za pokret ljudi! Naporan rad donosi odlične rezultate."

Hartova ljubav prema fitnesu nije ništa novo svima upoznatima sa njegovim radom. On je na regularnoj bazi delio svoj napredak iz trening sesija putem društvenih mreža i čak bio domaćin ličnih internet serijala pod nazivom What the Fit, u kojima se udruživao sa drugim poznatim ličnostima kako bi isprobao različite sportove i vežbe.

On je bio otvoren na temu svoje posvećenosti snažnom treniranju, u kombinaciji sa ubrzanim načinom života, što mu je dalo potreban fokus kada se oporavljao od saobraćajne nezgode koja ga je ostavila sa ozbiljnom povredom kičme.

"Bukvalno sam navučen na prokleti posao", izjavio je Kevin Hart prošle godine. "Radije biram da mi rad bude zavisnost nego da se borim sa krekom, ali trenutno se u životu najviše mučim prilikom pronalaženja balansa. Sva ta jurnjava ne vodi nikuda, a ja moram biti suzdržan i izbalansiran kako bih istu energiju na kraju dana mogao usmeriti ka svojoj porodici."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group