Trening Majka Tajsona

Predstavljamo vam trening koji je Tajsonu pomogao da dostigne neverovatnu fizičku izdržljivost...

Majkl Džerard, poznatiji kao Majk Tajson je definitivno jedan od najboljih boksera i boraca svih vremena. Ovaj legendarni „teškaš“ rođen je 1966. godine i ušao je u istoriju boksa tako što je postao najmlađi bokser koji je sa samo 20 godina osvojio titule WBC, WBA i IBF.

Tajson je postao svetski fenomen i svi su bili impresionirani njegovom snagom i njegovom tehnikom kojoj niko nije mogao da parira. Čak je i legendarni Muhamed Ali rekao da bi imao problema kada bi se našao u ringu sa Tajsonom.

On je zaista bio parni voz koji udara i nosi sve pred sobom. Iako je vodio buran život i često bio meta novinara, Tajson je bio pravi šampion u svakom smislu te reči i ostaće zauvek upamćen u bokserskoj istoriji.

Tajson je postao legenda zahvaljujući svojoj čeličnoj volji, ali i strogim treninzima koje i danas primenjuje. Tajson je veliki deo svog života posvetio napornom treniranju, a mi smo odlučili da vam predstavimo jedan od njegovih treninga.

Odlučili smo se za “osnovni” trening, koji je Tajson radio svakog dana. Ovaj trening sastoji se od nekoliko različitih vežbi i Tajson ga je radio tokom čitavog dana.

1. Trčanje 5 kilometara
2. 10 rudni sparingovanja
3.  Kardio trening od 60 minuta
4. Trening za snagu i kondiciju (2.000 trbušnjaka, 500 sklekova)
5. 30 minuta vožnje bicikla

Tajson se trudio da ovaj trening rasporedi tokom čitavog dana. Trening je uvek započinjao od ranih jutarnjih sati i završavao u večernjim satima. Naravno, između vežbi, imao je dovoljno vremena da se bavi drugim akivnostima.

Ako želite da u vašu dnevnu rutinu unesete neke promene, pokušajte sa Tajsonovim treningom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group