Nova Resident Evil serija uskoro stiže na male ekrane

Netflix je predstavio potpuno novi tizer trejler za svoju predstojeću Resident Evil seriju...

Nova serija podeljena je u dva vremenska intervala, sa prvim koji startuje 2022. godine i drugim čija se radnja odvija u 2036. godini, dok će se u glavnim ulogama naći Lens Redik, Ela Balinska, Tamara Smart, Sijena Augodng, Adelina Rudolf, Paola Njunjez, Ahad Raza Mir, Konor Gosati i Turlo Konveri.

„Godine 2036., četrnaest godina nakon što je Džoj izazvala toliko stradanja i bola, Džejd Vesker se bori za opstanak u svetu prepunom inficiranih i umno razorenih bića željnih krvi. U apsolutnom haosu i krvoproliću, Džejd je progonjena svojom prošlošću iz Novog Rakun Sitija i zastrašujućim vezama njenog oca sa zlom koje se zove Umbrella Corporation, ali najviše onim što se dogodilo njenoj sestri, Bili“, stoji u kratkom sinopsisu koji je Netflix omogućio.

Endrju Dab, iz kompanije Supernatural biće zadužen za režiju i pisanje scenarija, zajedno sa Meri Lijom Suton i biće koizvršni producent sa Sutonovom, Robertom Kulzerom i Oliverom Berbenom. Prva sezona nove Resident Evil serije doneće gledaocima osam jednočasovnih epizoda i premijerno će biti predstavljena četrnaestog jula.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group