Brajan Džonson poznatiji kao Kralj Jetre konačno priznao da koristi steroide

Fitnes influenser, Kralj Jetre, zvanično je raskrinkan po pitanju upotrebe steroida, nakon što su se na internetu pojavili njegovi 'procureli mejlovi'...

Viralna internet senzacija, pravog imena Brajan Džonson, poznat je po proždiranju sirovih životinjskih organa i upotrebe 'stila života naših predaka'. Klipovi ovog čoveka predstavljaju nam ga tokom gutanja komada neobrađenog mesa, a u jednom od njih je čak naglasio da: "Ukoliko ste ikada patili zbog slabog srca, znajte da konzumiranje srca zdrave, snažne životinje može da vam pomogne".

Džonson je po svemu sudeći u odličnoj fizičkoj formi, koju upošljava u svojoj misiji propovedanja, učenja i prenošenja poruke naših predaka i njenog činjenja sveobuhvatno prihvaćenim. Međutim, njegova karijera je drastično poljuljana nakon što ga je Džo Rogan u jednoj od svojih emisija opisao kao 'guzicu punu steroida'.

Kralj Jetre je u to vreme uzvratio i pobio ovakve tvrdnje, izjavljujući: "Te stvari ne diram", ali je nedavno fitnes influenser Derek, iza YouTube kanala More Plates More Dates, podelio sat vremena dugačak video tokom kog je želeo da sprovede svoju istragu i razotkrije ovog čoveka. U klipu, jutjuber tvrdi da je došao u posed procurelih mejlova iz komunikacije između Džonsona i njegovog bodibilding trenera.

U ovoj elektronskoj prepisci moguće je videti kako Kralj Jetre priznaje da uzima oko tri injekcije steroida dnevno, što je oko 12.000 dolara ovog farmaceutskog proizvoda mesečno. Ovo 'curenje' mejlova stiglo je nakon što je Džonson opovrgao Roganove tvrdnje da je bio na steroidima tokom intervjua datog vezano za Power Project naslov, Marka Bela. Međutim, u potpunom preokretu događaja, Džonson je i sam priznao i izašao javno sa izjavom izvinivši se svim svojim pratiocima i poštovaocima njegovog rada i dela.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group